davidkom95 Odesláno Prosinec 18, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2023 Zdravím, koupil jsem si Octavia 1 a nefunguje mi tam dálkový centrál resp. klíč po máčknutí nebliká tak jsem vyměnil baterky a taky nic, tak jsem to hodil někomu na přepájení spojů (prý jich bylo pár prasklých) ale ovladač stále nefunguje, a všiml si že tam chybí nějaká součástka nevíte náhodou co tam má být ? Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Prosinec 18, 2023 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2023 Schází tam usměrňovací dioda, Ten kdo to opravoval tak je u mě tele a neumí to. Tímto bych se vůbec nezabýval a koupil přímo nový ovladač. Taký jsem na Octavia 1 kupoval nový. Baterka mi v ovladači vydržela vždy jen 3 měsíce. Po koupi nového ovladače bylo vše opět funkční. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tedeickos Odesláno Únor 24, 2024 Sdílet Odesláno Únor 24, 2024 Zdravim.. použijem toto vlákno, keďže sa jedná o DO k rovnakej Octavii. Vedel by niekto poradiť. Mám rovnaké originálne ovládače k Octavia 1 r99. no jeden z nich nefunguje (neotvorí auto) napriek tomu, že dioda po stlačený tlačítka svieti, resp bliká, ako ma druhom rovnakom ovládači, ktorý funguje normálne.. Ako funguje naklonovanie kľúča ak by som kúpil nový originálny ? .. ešte viac by som uvítal, ak by niekto vedel poradiť nejaký univerzálny diaľkový, ktorý by sa vedel naučiť kód a mal by som možnost nechávať origo kľúč v aute a otvárať auto len ovládačom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.