zdenkaradico Posted January 27, 2024 Share Posted January 27, 2024 Zdravím kolegové, prosím mám problém na otavia 1, 1.9 tdí . Zablokoval se mi zámek u předních pravých dveřích . Vyměnil jsem zámek ale problém stále přetrvává z venku nelze otevřít a ze vnitř auta otevřu až když uvolním táhlo kliky ten ten krátky provázek . Další záhada je když kliku zkompletuji a chci zašroubovat šroubek co drží kritku kliky tak je slyšet cvaknutí a dveře jsou zamčené . Prosím o jakoukoli radu už sto kvetu moc dekuji . 0 Quote Link to comment
pavel71 Posted February 14, 2024 Share Posted February 14, 2024 (edited) Moc napnutý lanko venkovní kliky Když utahneš ten šroub drží ti zamek nebo de ta vložka vyndat ? Uvnitř je takova podkova a když vypadne a ty neviš jak tam byla je to zážitek na celej život https://www.club-opel.cz/viewtopic.php?f=150&t=282 Edited February 14, 2024 by pavel71 0 Quote Link to comment
Recommended Posts