ScofieldCZ Posted February 12 Share Posted February 12 Ahojte, mám Octavii II MR08 s 8 kanálovým zesilovačem (1Z0 035 456) a 12ti repro + rádio Columbus. Přemýšlím, že bych to předělal na 10kanálový SS z faceliftu. Co vše budu krom FL zesilovače potřebovat, a co je potřeba upravit? V každém případě je mi jasné, že budu muset ještě do obou předních dveří táhnout 2 kabely. Je dál potřeba nějak předělat konektor? Případně nějak úplně předělat svazek co mi jde z rádia do zesilovače? Nebo má předFL a FL vůbec stejné repro? Hledal jsem tu obdobná témata, ale vesměs se tu jen řešilo dodělání SS, když v autě žádný nebyl, ale nic o přestavbě z předFL na FL jsem bohužel nenašel. Budu rád za jakoukoliv radu, zatím se nemám vůbec čeho chytit. 0 Quote Link to comment
Lakur Posted June 6 Share Posted June 6 Predface a Face ma rozdilne konektory, nicmene komunikace jde po 8mi vodicich stejne do radia. Takze co musis udelat je jak pises, dotahat 4 kabely + dotahat dverni kabely kdy predni dvere jsou na 3 kanalech misto dvou. Potom prepinovat kompletne svorkovnici a tot vse 🙂 0 Quote Link to comment
Recommended Posts