Ondra1.6 75k Odesláno Únor 19, 2024 Sdílet Odesláno Únor 19, 2024 Zdravím, řeším problém stim, že po výměně spojky auto přestalo řadit, respektivě, jde zpátečka po zubech , 1čka a 2ka tam jde hodně na sílu, 3,4,5 už vpohodě, táhlo jsem seřizoval a výsledek žádný, jakoby je celý mechanismus už je celkem vybitý, ale před výměnou vše fungovalo. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 20, 2024 Sdílet Odesláno Únor 20, 2024 A hydraulické spojkové ložisko se měnilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra1.6 75k Odesláno Únor 20, 2024 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2024 Právě teď, HONZAV1 napsal: A hydraulické spojkové ložisko se měnilo? Ano , vše vyměněno i vypínací tyč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HONZAV1 Odesláno Únor 20, 2024 Sdílet Odesláno Únor 20, 2024 Je to řádně odvzdušněné? pokud jde přes zuby zpátečka a řekněme jednička, tak to řádně nevypíná, to znamená není dostatečný krok. spojka zabírá odspodu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondra1.6 75k Odesláno Únor 20, 2024 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2024 před 35 minutami, HONZAV1 napsal: Je to řádně odvzdušněné? pokud jde přes zuby zpátečka a řekněme jednička, tak to řádně nevypíná, to znamená není dostatečný krok. spojka zabírá odspodu? Vše je uděláno, takové ty základní věci jsem zkoušel, ano spojka jde pěkně zabírá někde uprostřed, ( lamela a přitlačak jsou Sachs tedy trošku měkčí) , mám dojem zda za to právě nemůže mechanismus řazeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.