Přejít na obsah

Jirkova nová OII

Doporučené příspěvky

...a nemáš strach, že ti je někdo zkroutí ? Tady na Ostravsku se to krade jak na běžícím páse. Zrovna dneska mi volala bývalá třídní, jestli se u mě v práci nenajdou nějaké dvě postarší poklice :) ...jinak hezké

Jelikož se mnou bude autíčko celou dobu ve Švýcarsku, tak se absolutně nebojím :D

no já bych jí koupil liťáčky ;)

Tak liťáčky by byly hezčí, ale jelikož budu autem jezdit celou zimu ve Švýcarsku po horách a třeba budu potřebovat nasadit řetězy, tak nechci riskovat poškrábání. Akorát bych byl nasranej. A navíc jsem sehnal novou, vyváženou sadu Nokian 205/55 R16 za 4800 Kč, tak nebylo co řešit :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Tak se na vás obracím po delší době s otázečkou. Po delším stání venku na zimě, cca 10 dní, jsem včeranastartoval až na potřetí. Před tím mi to vždy chytlo na brnknotí až včera. První dva pokusy se ji nechtělo, až na další pokus chytla, ale po nastartování byla dost neklidná a třásla se. Uklidnila se až po přidání plynu. Z výfuku šel bílo šedej kouř a smrěl.ˇPo zahřátí vše naprosto v pohodě. Nevíte čím to? Žhaviče? Nebo důsledek delšího stání?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dneska mi po nastartování hlásil Maxidot nízkou hladinu chladící kapaliny, a tak jsme se vydali do autorizovaného servisu Škoda tady ve Švýcarsku. Přístup jako vždy perfektní, technik si okamžitě převvzal klíčky, odjel na dílnu a za chvilku byl zpátky se slovy, že je vše v pořádku, že vše dolili a zkontrolovali. A když jsem se ptal kolik jsem dlužnej, tak povídal že samozřejmě nic. Proč to tak není i v ČR?

Odkaz ke komentáři
Dneska mi po nastartování hlásil Maxidot nízkou hladinu chladící kapaliny, a tak jsme se vydali do autorizovaného servisu Škoda tady ve Švýcarsku. Přístup jako vždy perfektní, technik si okamžitě převvzal klíčky, odjel na dílnu a za chvilku byl zpátky se slovy, že je vše v pořádku, že vše dolili a zkontrolovali. A když jsem se ptal kolik jsem dlužnej, tak povídal že samozřejmě nic. Proč to tak není i v ČR?

Tak to je pekny ovsem :palec:

Odkaz ke komentáři

samozrejme ze to ten servis dela i proto aby si udelali dobry jmeno a hresi na to ze priste prijedes zase kdyz uz jsi tam jednou dojel. Nejaky takovy ze tam ten olej stoji tretinu nez jinde to je proste dano tim ze ten servis ma nejaky naklady na provoz a vydelat taky neco musi. Co me ale u Ceskejch autorizaku sere je pristup proto jsem tam prestal jezdit ne kvuli cenam.

Odkaz ke komentáři
samozrejme ze to ten servis dela i proto aby si udelali dobry jmeno a hresi na to ze priste prijedes zase kdyz uz jsi tam jednou dojel. Nejaky takovy ze tam ten olej stoji tretinu nez jinde to je proste dano tim ze ten servis ma nejaky naklady na provoz a vydelat taky neco musi. Co me ale u Ceskejch autorizaku sere je pristup proto jsem tam prestal jezdit ne kvuli cenam.

taky to tak neni vsude, musis si jen vytipovat nebo dostat tip na nejaky kvalitni a taky to u nas funguje.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

Tak tak vše je jen o přístupu k lidem tady u nás prostě ještě nedozrála ta doba kdy zákazník je opravdu zákazník a pán !!!! A né "otrava" který zase prudí .... autorizák opravdu nééé bohužel

Odkaz ke komentáři

Taký prístup nehrozí ani u nás.. :palec: síce s takým niečím by som tu do autorizáku vôbec nešiel, to zvládam sám.. ale na servisky tam budem chodiť chodiť ďalej aj keď už mi skončila záruka.. teda do toho jedného kde som auto kúpil aj tam stále chodím... :palec:

Odkaz ke komentáři

baui i vyjimka potvrzujici pravidlo muze existovat jezdis tam jako Franta z ulice bez jakychkoliv znamych ? ted neresim ze sis tam vybudoval povest slusneho zakaznika ale jestli proste treba kamarad znamej ci rodina tam nedela prodejce, ucetni servis ?

Odkaz ke komentáři
baui i vyjimka potvrzujici pravidlo muze existovat jezdis tam jako Franta z ulice bez jakychkoliv znamych ? ted neresim ze sis tam vybudoval povest slusneho zakaznika ale jestli proste treba kamarad znamej ci rodina tam nedela prodejce, ucetni servis ?

Já jezdím k "Frantovi" z vedlejší vesnice a ten třeba, když mi kontroloval, zda turbo nebere olej, řekl, že nic nechce, když zjistil, že je ok.

V autorizáku to stálo 2500 a týden jsem byl bez auta...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...