Guest Mathes Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Ahoj, potřeboval bych poradit, včera když jsem přijel z práce tak jsem si všiml že mi svítilo v kufru světlo. Kufr jsem měl zavřený pořádně ale pořád svítí, musel jsem vytáhnout konektory od sufitek aby to nesvítilo celou noc. Nevíte kde by mohl být problém? Když jsem jel z práce tak vše bylo ještě ok. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
haromax Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 nejspíš odešel mikrospínač v zámku . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Mrkni sem návod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mathes Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 díky moc klucíí, zítra zkusím a dám vědět co to bylo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Dioda Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 Prestalo mi svietiť osvetlenie kufru pri otvorení dverí, žiarovky a poistka je OK. Neviete kde je problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 12, 2011 Sdílet Odesláno Březen 12, 2011 a co zkusit vyměnit sufitku??? mohlo se stát že praskla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Dioda - polámané kabely v průchodkách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.