Riči Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Zdravím. Uvažuji o pořízení neorigo park. asistenta na moji oct. I v kombiku. Co jsem našel na různých fórech a e-shopech, tak cena začíná od cca 600 výše, dle signalizace (pouze akustická, s ledkami, s monitorem,..). Osobně bych asi volil pouze akustickou signalizaci, byl bych rád, pokud by někdo mohl sdělit svoje zkušenosti s konkrétním výrobkem, poněvadž obrázky a parametry mi až tak moc neřeknou, mám na mysli např. možnost dokoupení náhradního čidla, funkčnost v děšti a sněhu, hlasitost signalizace apod. Případně jestli lze nějaký výrobek s ledkovou signalizací včlenit do interiéru, aby to nebylo jak pěst na oko:-) Díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 4, 2010 Sdílet Odesláno Červen 4, 2010 Mam jednu z tech drazsich, vcetne LEDek a displeje, ktery ukazuje vzdalenost. Da se dobre zapracovat do interieru, ale nakonec ho mam jen pohozeny v levem boku zadniho kufru. A BOHATE mi staci pri couvani jen akusticka signalizace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Riči Odesláno Červen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Mam jednu z tech drazsich, vcetne LEDek a displeje, ktery ukazuje vzdalenost. Da se dobre zapracovat do interieru, ale nakonec ho mam jen pohozeny v levem boku zadniho kufru. A BOHATE mi staci pri couvani jen akusticka signalizace... A můžeš mi sdělit co to máš za značku? Mě celkem zaujalo z Conradu systém ADVANCE, stoji něco přes 1300, má i displej, ale osobně si taky myslím, že v praxi stačí a využiji jen akustiku a hlavně ukazuje od 0, což mě asi přijde nejlepší, protože 30-40 cm je podle mě spíš orientační. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Mrkni se tady na ten .Vypada dobře .http://www.parkujeme.cz/produkt/bezdratovy-parkovaci-asistent-v-zrcatku-4-senzory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 je ten bezdratovy prenos spolehlivy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 je ten bezdratovy prenos spolehlivy? je spolehlivý i jako rušička :D kluci to namontili do auta,nechali stát se zpátečkou a zapnutým zapalováním a vedle stojící dvé oktávky nešly odemknout ani zamknout dálkou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Jo ok :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 tak piste nekdo dalsi zkusenosti :D taky bych si to chtel poridit, ale porad nevim, jestli poridit neco takovyho a nebo investovat do originalu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Prosinec 3, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2010 Já sehnal za 1400 nepoužitý originál a nemůžu si stěžovat. V případě poškození je možnost koupit náhradní senzor, je to zapuštěné v nárazníku a ne ty hnusné neoriginální bradavice... Za mě jedině originál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.