MiR Odesláno Červen 5, 2010 Sdílet Odesláno Červen 5, 2010 (upraveno) Mam problem dnes jsem zjistil ze mi v motoru prolina jedna hadice viz. foto nevite nekdo co to je za hadici muze to byt od klimy?? zda se mi ze malo chladi nemuze tama unikat napln? Pokud jsem vlozil nove tema do spatne sekce tak se predem omlouvam a za rady predem dekuji. Skoda octavia 1.6 75kw 2002 acklima Upraveno Červenec 28, 2010 uživatelem MiR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Řek bych že je to okruh chladící kapaliny co vede do kabiny k topení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karlos MPI Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 - je to tak, je to vracecka z raidátoru topení, s klimou to nemá nic společnýho - je li ruplá vyměnit, pokud ne přetěsnit (resp sundat očistit nasadit a stáhnout sponou) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 Mate pravdu je to hadice k radiatoru topeni,ale horsi je ,ze jsem jeste zjistil unik chladici kapaliny jeste u plastoveho krytu termostatu a spoju hadic z leve strany motoru po smeru jizdy po blizsim ohledani byla zjistena prasklina v tom krytu tak jsem nechal vymenit celej novej kryt termostatu i s tema cidlama vse bylo vycisteno a spoje dotazeny a znovu se mi objevuje v tech stejnych mistech prolinani chladici kapaliny jako by byl zvyseny tlak v okruhu chlazeni jako nekde neco ucpane nebo co jinak teplota drzi po zahrati tak jak ma na tech 90 stupnich a ventilator zatim nespina poradi nekdo cim by to mohlo byt?? Kapalina zatim neubyva po vymene najeto asi 400km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 Poradi nekdo?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny_fx Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Mám asi stejný problém. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...mp;#entry327081 Utěsnovač chladiče od liqui moly nepomohl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 ten plastovej natrubek - spojka by se mela dat koupit lepeni nepomuze ,ale u me je asi jina chyba ja tam nemam prasklinu me to tlakem prolina u vice hadic i kdyz jsou stahnuty na max. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.