Drahoš Odesláno Srpen 4, 2024 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2024 Zdravím. Na 4 Octávii 1,5 110 mi vyskočila výstraha že mám doliať olej do motora. Hned na prvej pumpe som olej dolial, ale výstraha stále svieti. Ako to mám resetnúť? Ďík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 5, 2024 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2024 kolik jsi dolil a kolik ukazuje měrka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drahoš Odesláno Srpen 5, 2024 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2024 písalo že doliat max 1 liter. Dal som celý liter. Potom ma napadlo že som to tam nemusel naliať celé. Prišiel som až večer domov tak som potom už nepozeral. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 5, 2024 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2024 tak se podívej kolik tam je teď, resetovat by se to mělo samo otevřením kapoty proto nabádám ke kontrole hladiny kolik je tam ted. Když už u toho budeš, podívej se zda ti budíky ukazují že je otevřená kapota. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drahoš Odesláno Srpen 5, 2024 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2024 Keď prídem z práce vyskúšam. Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drahoš Odesláno Srpen 6, 2024 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2024 Ďakujem za pomoc ako som to skontroloval tak sa to resetlo. 👍 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.