Dakie Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 kdo je ten kamarád servisák? stačí zajet do Auto Kelly - brzdový spínač mívají skladem případně jestli chceš, tak jsem ještě v MB a můžu se stavit buď v Auto Kelly nebo v Prondu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Jj, Jirko to se musí stát každé Fábulce ... já už ho měnil taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Tak jako nesvitici brzdova svetla za to bych strilel, takze varianta odpojit mi pride opravdu hodne zvrhla !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Leon jezdí po praze joooo? tak to musím koukat jestli ho nezahlídnu... s láskou na něj vzpomínám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Dakie: Míra Škorpil, nevím, jestli ho znáš. Už je to u něj objednaný, nebudu to hrotit. MichalF: to jo, proto stojí fabka v garáži a čeká na zítřek, kdy si dojede pro nový spínač. Nejsem sebevrah, abych jezdil bez brzdovek. Jinak myslím, že o vybitou baterii bys taky nestál. Chjetjov: jojo, teď zrovna celý týden. Obyčejně mezi Prahou 9 a Prahou 4. Ale dneska už se mi to na křižovatce trochu sklouzlo, tak uvidíme, jak dlouho ještě bude v provozu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Dakie: Míra Škorpil, nevím, jestli ho znáš. Už je to u něj objednaný, nebudu to hrotit. MichalF: to jo, proto stojí fabka v garáži a čeká na zítřek, kdy si dojede pro nový spínač. Nejsem sebevrah, abych jezdil bez brzdovek. Jinak myslím, že o vybitou baterii bys taky nestál. Chjetjov: jojo, teď zrovna celý týden. Obyčejně mezi Prahou 9 a Prahou 4. Ale dneska už se mi to na křižovatce trochu sklouzlo, tak uvidíme, jak dlouho ještě bude v provozu. nebudeš kupovat zimáky na leona? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 Vůbec jsem si nevšiml dotazu, dlouho jsem tu nebyl... Nee, jedny mám. Jsou ve sklepě, ale nějak se mi nechce to přezouvat. Holt lenost vládne světu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 to je otázka 20 minut, pokud jsou vyvážený lemro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 to jsou ty na kterejch k tobě odjel ne? to jsou skoro nový gumy ;) na zimu by byly vhodné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 No jo, to jsou ony. Vyvážený snad i budou, ale 20 minut, to máš jen přehození. :D To se ale musíš nejdřív olbíct do tepláků, sejít dolů po schodech, odrovnat bordel ve sklepě, přetahat kola ze sklepa do garáže, pak to za těch 20minut přehodit, pak zase odtahat letní kola do sklepa, zarovnat je bordelem, vylézt po schodech a převlíknout se zpátky. Se mi dělá blbě jen si to představím. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 chceš poslat fotku leona bez čumáku? třeba si pak bude chtít víc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 No, když to řekneš takhle, tak už můj odpor slábne. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Přezuto. Uf, to byla radost. Chtěl jsem to v sobotu dopoledne hodit do FastBoxu, kde se dle jejich reklamy přijímá IHNED a BEZ OBJEDNÁNÍ a bylo mi sděleno, že mě můžou OBJEDNAT až na 17.00 (bylo cca 10.00). Takže jsem se rozhodl, že to udělám sám. V -6stupních je to fakt radost, klíč krásně přimrzá k rukám, podlaha v garáži je ledová jak... no jak led. Hnus přátelé, ale povedlo se a už konečně jezdíme! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 kdybys to udělal dřív, nemusel si při tom mrznout :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seatí vetřelec :o) Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 moc hezky leonek! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Únor 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Díky vetřelče, hlavní zásluhu na tom má ale hlavně předchozí majitel. :D Jinak už se docela těším, až dostane zpátky letní kola, ty plecháče jsou fakt hnusný. Blééé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 23, 2011 Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 kolik pak už má naježděno chlapec? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 No, od tý doby, co zaschnul inkoust na techničáku mu přibylo asi deset tisíc, žádný extrém. Dneska zrovna odpočívá v garáži - nějak nám stávkují vrata... A je to radost s ním jezdit, i když to snížení není v Praze dvakrát praktický (cestou do práce přejíždím asi 20x zpomalovací prachy - takový ty betonový), tak sedačky si člověk prostě musí zamilovat. Stejně jako řadičku - padne akorát do ruky - a prostor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 ty pružiny jsou tvrdý jak prase to je pravda ;) a radičku jsem si taky zamiloval to je pravda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 pružiny sou strašně houpavý ;) chce to komplet podvozek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Pravda tak trochu na obou stranách...pružiny jsou tvrdý ale na kvalitních tlumičích tak 30tkm a pak už je to houpačka celkem..ted po zimě na některých okrskách připomínajíci vlnobití je chování nepříjemný.Ani Bilseiny tohle neustojí natož Sachs,který jsem měl před nima. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Únor 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Přesně - na okreskách je cítit jak jsou tvrdý a na těch zpomalovacích pásech se to zase houpe. Ale nechám to tak, dá se to přežít. Ve finále je stejně nejlepší jezdit po těch dnešních silnicí fabkou v sérii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Tak nám zblbly blinkry. Zrovna cestou na OC sraz na Chodově... Jedu, dám blinkr, ten se po změně směru vypne, ale cvaká to dál. Pak to přestane, pak se to chvilkama zase samo spouští... Ale jen cvakání, nebliká to a ani kontrolka nesvítí. Prý únava materiálu - buď na páčce pod volantem (což je pravděpodobnější), nebo u spínače výstražných. A odhad ceny opravy? Něco mezi 600-2000 Kč.... To se teď hodí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 vyndej páčku a vyčisti kontakty, třeba pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Když já vyndám páčku, tak už ji tam nikdo nedá zpátky ;) Ale vyřidím to tomu, kdo to bude dělat, díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Hele nejspíš to bude už tou páčkou má to nějaký léta tak to chce asi vyčistit. Protože ten spínač varovnejch uprostřed palubky jsem měnil tak rok předtím než jsme ti to prodali tím by to bejt nemělo si myslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Tak tahle informace mi taky ušetří nemálo nákladů a hlavně času, dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 nemáš za co samozřejmě není vyloučený že by odešel znova... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Březen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Určitě. Nicméně stala se podivnost a problém sám od sebe zmizel.... Tak jsem zvědav, jak dlouho to vydrží... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 Tak včera jsem v Leonu poprvé vytočil tacháč na 200 km/h - dálnice od ČM ke sjezdu na Brandýs byla skoro volná, takže byl prostor. Až teprve, když jsem sjel, jsem si vzpomněl, že nemám dálniční známku... :) Podstatné je, že už vím, že to tak líná mrcha zase není a můžu zase jezdit téměř předpisově :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.