mole.first Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 Hnus, vím, ale na sebemrskačství fakt nemám chuť. Takže alespoň něco.... Btw. fabinka už je konečně doma (ve stavu jak za mlada, s novou TP a dokonce s novou lékárničkou), takže ježdění bude zase o něco příjemnější. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 a co ti všechno měnili? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červenec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 ložiska vepředu (to byl ten hukot), brzdy - kotouče na čumáku, pár - tudíž dva - omatlanejch šroubů na kolech (konečně jdou sundat) a čidlo na ABS, do kterýho se dostala voda. dál udělali stk a emise a šoupli mi tam novou lékárnu. suma sumárum 14.500 Kč.a teď by mě zajímalo, jaká je reálná cena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 podle mě to vyděl 2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červenec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 fuj, zase vedro. lev zůstává na víkend doma, přichází chvíle pro krtka a krtka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 si to měl přivézt, bych ti to udělal za lepší cenu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Jenže bych ti za to musel platit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 a heleeeee můj bývalej leon to jsem rád že slouží vypadá krásně kola mu slušej :lool: tak ať slouží dál ta spotřeba jde stáhnout člověk to vychytá po čase ;) no a klima to mě taky zabíjelo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Nazdár Díky, kola jsme měli asi o den dřív, než jsme si převzali auto. )) Spotřeba se stáhnout dá, už jsem to vyzkoušel a docela to šlo. Jenže z toho TDI jsem zvyklej na ostrou jízdu a nohu až skoro v motoru, tak podle toho to pak vypadá. :) A jak jezdí octa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 chjetjov: no kdyby jsi viděl, jak mu mole nakládá točí ho do plnejch, větve u krajnice neřeší, hrabe, co to jde ale hlavně vymete každou díru. jéé a ten větrák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 okta jezdí parádně konečně jsem jí snížil o cca 75mm tak musím dávat bacha už jsem párkrát škrtnul bříchem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Tak zaplaťbůh - fólie jsou hotovy. Ale po dodělání jsme přišli na to, že to bude chtít ještě polep na čelní sklo, takhle je to takový nehotový... No, uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Tak, dneska vyměněny žárovky - odteď testuju Osram Night Breaker - slibujou až o 90% lepší svícení, o 35 metrů delší kužel a o 10% bělejší světlo. Už se těším na noc. :lool: Tady jsou fotečky s černými skly, novými stěrači a žárovkami: Jinak fólie jsou 20, takže 80% zatmavení na všech sklech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Jinak - konečná fáze by měla vypadat takhle (koukejte na horní část auta - A, B, C sloupky, kastle nad dveřmi a zrcátka). Btw.: Kdo z vás se může pochlubit touhle sbírkou? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seatí vetřelec :o) Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 krasnej leonek :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Dík :) Kde máš káru ty? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 tedy ty fólie mu sakra pomohly to kdybych věděl tak jsem se jim možná tolik nebránil :) jinak ty chceš teda dát i sloupky do černý?? nebude to divný? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 twe, co zas vymejšlíš s těma sloupkama? :) fólie dobrý, žárovky už si zkoušel? určitě jsou super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 No, tak teď si nejsem úplně jistej, ten zadní sloupek není sloupek ale sloup, a je o dost širší, než jsem myslel. Asi radši počkám na náhled na VT... Na fotkách vypadá perfektně, jenže když stál v sobotu na tý letištní ploše, tak se ještě pár nedostatků ukázalo. V reálu vypadaj ty stříbrný sloupky podivně, tak nevím :) Taky jsem zjistil, že je u země pořád o dost kulatější, než bych chtěl. No jo, ale sežeň si "cupra kit" za normální cenu... Nějakej nápad? Dakie: Jinak žárovky jsem ještě nezkoušel, v pět odpoledne bylo ještě docela světlo. Ale už se těším, až je vyzkouším. Mimochodem - sehnal jsem je za 599 Kč v Alza.cz, oproti 475 Kč, který sliboval jeden obchod v Praze je to docela raketa, jenže tam mi nebyli schopni říct, kdy je vůbec budou mít. Chjetjov: hele, lišty sis lakoval sám? Nebo máš někoho v Praze kdo to dělá? Chtěl bych nalakovat přední a zadní a pravděpodobně bude potřeba přetáhnout i zadní nárazník, nějako z něj opadává barva :/ A taky to zrcátko... Dík. Jinak - fólie na sklech musím mít všude, nesnáším, když mi někdo čumí do auta. :) A taky bez tý klimošky jsou docela praktický. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 já ti nevim ale měl night braker prdly asi 2 měs, používám silvestar a ty drží přes rok a pul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Jim: No to mi ani neříkej... Po silvestarech jsem taky koukal, tak kdyžtak budou druhou volbou. Ale pevně doufám, že ne... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 bohužel a tatka v nissanu to samé kolega koupil philips(drahé jak cyp) ale má je už taky 3/4 roku a klid jinak http://www.e-light.cz/catalogue/list.php?m...1&item=1781 tady je maj za dobrý ceny, ale asi celkem z ruky pro tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Doprkopr... i s dobírkou by to bylo levnější... hlavně v Brně jsem byl před dvěma týdny. No nic, příště budeme chytřejší, staroušku. Každopádně díky za radu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 jojo lišty jsem si lakoval sám nechal jsem si namíchat barvu do spreje a pak jsem tím strávil celej víkend... co jsem něco jednou nechával lakovat bylo od www.lackdesign.cz ale cenově trochu vejš je pravda ale že kvalita supr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Vojto, je škoda, žes na něm nenechal ty Cupra nárazníky.. ty mu slušely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 To jo, právě nad nima taky slintám Krása. Tak já rozhodně sám lakovat nemůžu, to by to dopadlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 njn ale to je byznys těžko by si mi při koupi auta dal o 11 tis víc jenom proto že tam byly nárazníky z cupry :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 to je mi jasný :) ikdyž zrovna mole by byl schopen :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 chjetjov: no, já bych to možná i dal :) protože takhle ty nárazníky vyjdou na 11 tak jako tak. Jen je to o to horší, že se kupujou zvlášť, takže tu 11 vidíš. No, od úterý je to stejně bezpředmětný, protože jsem měl nenadálý výdaje, za který bych ty nárazníky koupil dvakrát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.