mole.first Odesláno Červen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 A je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 to je hustý :lool: dobrá reklama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Tak, a Night Brakery jsou v hajzlu, vydrželi ani ne rok. Takže hledám opravdu kvalitní žárovky, které budou opravdu dobře svítit (NB svítili snad ještě hůř než normální). Btw. právě se připravuje změna barvy za pomoci fólie, ale je to pěkně naprd. Ty věci, které jsem chtěl hlavně, aby to skrylo, to prostě neumí (všechny nenalakované díly). Takže co s tím? :D Btw. a nevíte někdo, jak jsou přidělaný ty zatracený černý lišty na předním a zadním nárazníku? Vím, že boční jsou nalepený... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 lišty v nárazníku jsou nacvaknutý.. já mám Osram NB víc jak rok a spokojenost :D a to jezdím víc jak ty B) mám s nima najeto přes 30tkm ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Díky Daku. S těma žárovkama nevím. Je mi divný, že praskly takhle rychle. :/ Najeto s nima mám asi tak 12-13tis., docela slabota. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 jj lišty jsou nacvaklý ale rády se lámou tak bacha na to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 NB mám taky už jak dlouho, rozhodně dýl jak rok a nějakejch 25k a svítj super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Hotovo. Leon v nové podobě 2011 je hotov. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 takovej army styl hustá je ta barva! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 barva super,ale jeste bych do ni dal ten kufr... Jinak pecka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 taková pěkná základovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 To jsi lakoval nebo folie> Jinak mohl jsi klidne bez ty cerny barvy to udelat, mozna jenom stechu :o Ale ta seda nebo nevim co to je za barvu je super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 jak maskovanej prototyp pro přejezd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Vladan: Je to fólie. A k barvě - je to šedý mat a je s tím hrozná prdel. Teď mám kvůli dolakování zrovna sundané všechny lišty. V pátek jsem byl tankovat a pumpař na mě smutně - to provedla přítelkyně? A koukal na to "základovkou natřený" auto bez lišt. Ani jsem mu to nevysvětloval :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Lví překvápko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 26, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 co to ku*va?? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Listopad 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Je to asi dva týdny zpátky. Najednou začal nehorázně řvát, byl ještě línější a ručička na měřáku paliva šla dolů až podezřele rychle. Druhý den už se mu ani moc nechtělo dojet do servisu. Sotva na to servisák šáhnul, tak se mu to rozlomilo v ruce. Takže pěkný. Čím to bylo, to nevím. Je možné, že jsem něco spodkem trefil, možná to byla únava materiálu, těžko říct. Každopádně díl už je novej a zase drandíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Sakra na kolik to vyslo? Tak hlavne ze uz je zdravej a zvenku porad maskovanej? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Listopad 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Naštěstí se velmi rychle podařilo sehnat starší díl, takže jen 3600 (práce byla zdarma a ještě mi autíčko omyly, dělal to kamarád). Jinak je to prý docela raketa. A z venku jsme pořád v maskáčích, neplánujeme je sundat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Leden 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 Lvíček se po dlouhé době zase ozval. V neděli se nám rozsvítila kontrolka motoru, takže v pondělí putoval ke svému dvornímu mechanikovi. Ten objevil jen drobnou závadu, kterou dal ihned a zdarma dokupy. Zároveň jsem ho ale požádal, aby mi prověřil brzdy, jelikož poslední dobou sice brzdíme dobře, ale trochu nás to kope do volantu. Omrknul je a výsledek: výměna všech čtyř kotoučů a samozřejmě destiček. Mám z toho ale radost, protože dopředu půjdou nádherné vrtané kotouče - už se na ně těším. Zároveň se vyměnili pneumatiky za trochu míň sjeté, cívka a udělal se olej atd. Takže na technickou a sezónu 2012 jsme snad už připraveni. Teď jsem si všiml, že jsem se loni zapomněl pochlubit, že všechny lišty byly nalakované do černého lesku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 12, 2012 Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 od koho budeš brát kotouče a desky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Tak mazel je hotov. Posledním krokem bylo nalakování brzd na červeno, auto hodně prokouklo. Pravděpodobně zítra přidám poslední fotky. A proč poslední? Protože auto už je pryč - vyměnili jsme ho za novější a užitečnější do podnikání, viz foto. Adiós Leon! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 26, 2012 Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 hmmm, Caddyna jo :) co je to za verzi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Duben 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Jj, zamiloval jsem se do ní hned, jak jsem otevřel inzerát. :) Jak si správně napsal, je to Caddy Kombi, verze LIFE (šoupáky na obou stranách). Pohání ji 1.6 TDi. Vezli jsme ji z Brna a motor je pro naše účely naprosto ideální. V pátek uděláme předváděčku, jestli chceš, koukal jsem, že dorazíte na Home Alone ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Mno tak potom napis skusenosti ! Tiez sme mali caddyho - rocnik 2005 (1.9 hladky). Nabehanych do dnesneho dna 300tis km. Ostal na firme a dalej jazdi. Zrovna vcera som sa na nom viezol. Teraz sa inak vozime na OII 1.6TDI a zatial tiez pohoda momentalne 42tis km. Ten Caddy ma nejakych 55kW tusim nie? Sedel som na autosalone v BA v tomto novom a ako dost luxus oproti tomu co sme mali. Ale to uz bol myslim 2.0TDI v celkom slusnej vybave. Len ta cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 tak leon je fuč a jak šel s fólií? :) caddy vypadá dobře ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Je to ten silnější, tudíž 75kW a jezdí jak drak. Zespodu je línější, ale jen se dostane na ideální otáčky, tak frčí. No a na dálnici je to vůbec ideální. Je pravda, že když jsem srovnával novou a předchozí verzi, VW udělal dost velký krok kupředu, obzvlášť v interiéru a na přední masce. No a leon... S folií byly celý pryč, servisák, který ho měl dát do kupy byl dost nasranej. :) Ale obchoďák ok, vidělali na tom dvakrát, tak co. Jinak Leon teď asi bude jezdit někde kolem Brna, nechali jsme ho asi tak 5km od Tvarožné, kde bydlí i jeden místní člen. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 já bych se chtěl jen zeptat na jednu věc co se týče porovnání Caddy a Lev. Za tu dobu co jste měli Seata, tak jak často se Vám stalo, že jste píchli? :D :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.