Dr. Doktor Odesláno Srpen 19, 2024 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2024 Ahoj, kdysi jsem někde četl, jak měl někdo udělanou vychytávku, že měl propojenej spojkovej spínač se signálem od spínače klimatizace do jednotky motoru. Při sešlápnutí spojky si jednotka myslela, že jede klima, tak zvedla otáčky na cca 1000/min a dalo se dobře parkovat bez plynu nebo se snáz / rychleji rozjet atd. Nemůžu to najít. Nemáte někdo k tomu nějaký info prosím? :-) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dr. Doktor Odesláno Srpen 24, 2024 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2024 (upraveno) Tak jsem udělal svou vlastní investigaci. Je to sice taková poněkud zbytečnost, ale já si rád hraju Bohužel to není tak jednoduchý jako propojení dvou drátů... Musí se vzít signál ze spojkovýho spínače, invertovat a sloučit ze signálem od tlačítka klimatizace. Přikládám přibližné schéma, ale vše děláte na vlastní riziko! Kdo se do toho pustí, měl by znát základy elektroniky Upraveno Srpen 24, 2024 uživatelem Dr. Doktor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.