Tregi Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Díky za návod....až se venku umoudří počasí, tak na to vlítnu a hodím fotečku, když se to povede :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Nemáš zač a určitě se dílo povede, nic na tom není ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 tak jak se tak divam, tak se asi delaly face/predface clonitka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 Přesně tak, byly předface/face clonítka, každý je jiný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 A sakra.....máte někdo rozdíly? :) Jinak jsem v pytli :) Mno když tak vyměním i ten plast s osvětlením :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 face clonitko nema ty sroubky a ma jenom ten plast. nebo ja tam alespon zadny sroubek nemam. o vikendu ti to uz opravdu vyfotim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Duben 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 (upraveno) Díky, tak to bude v pohodě....já mám ten s tím protikusem :) Když bude příští víkend hezky, tak dotřu zimní kola a pustím se do toho :) Jinak jsem minulý víkend ještě stihl namontovat přívodní hadici k vzduchovému filtru, takže už můžeme pěkně dýchat :D Teďka už jenom dát pořádnej filtr :) Ještě jedna OT :) nemáte někdo zkušenost se sedačkami a tapucíruňky z Golf IV Variant? Jestli půjdou napasovat na mojí koktu? Přední sedačky by měli být ok. Ale co zbytek :) Jsem je teďka viděl za rozumný peníz a prý jsou pohodlnější než-li ty moje starožitný :) Jinak jsem schopný ledasco poupravit (né vždy to úplně výjde, ale všechno se má zkusit :D) Jinak zapojit airbagy v sedačkách nebude až taková sranda co? :) Mno nic jdu prohledat fórum..určitě tu někde něco bude ;) Tento víkend nám počasí moc nepřálo, tak jsem toho nestihl moc podělat na autě....pouze jsem vylepil vnitřek loketní opěrky a odkládací schránku neklouzavým bílým matrošem :) Až budu mít v ruce foťák, tak to blejsknu ;) Upraveno Duben 1, 2012 uživatelem Tregi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Duben 1, 2012 Sdílet Odesláno Duben 1, 2012 tapecy mam pocit nepasuji. sedacky ano, u airbagu se musi prepinovat konektor. resil jsem to s MartinemRS. da-li ten nahore, budou pristi rok recara... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Ahoj, nejel jsi dneska kolem deváté z Prostějova na Vyškov? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.