Ahula666 Odesláno Říjen 3, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2024 Dobrý deň chcel by som sa opýtať ako nastaviť aby mi ukazovalo na rádiu akú pesničku púšťam z telefónu. Keď je v režime rádio tak mi tam ukáže aká pesnička akurát hra na tej stanici. Chcel by som aby mi to ukazalovalo aj keď hra z telefónu. Rádio mám amundsen octavia 2 2011 facelift. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Říjen 3, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2024 nijak, BT to neumí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ahula666 Odesláno Říjen 4, 2024 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2024 před 22 hodinami, PetrRS napsal: nijak, BT to neumí A ako by sa to dalo urobiť, aby som púšťal hudbu z telefónu (Spotify) a ukazovalo názov pesničky na rádiu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Říjen 5, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2024 asi jen výměnou bt jednotky za jinou, bude pod sedačkou spolujezdce si myslim, že obyč amundsen ji taky nemá v sobě jako columbus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ahula666 Odesláno Říjen 5, 2024 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2024 před 1 minutou, PetrRS napsal: asi jen výměnou bt jednotky za jinou, bude pod sedačkou spolujezdce si myslim, že obyč amundsen ji taky nemá v sobě jako columbus A vedel by si mi aj poradiť že akú jednotku by som si mal kúpiť aby mi to fungovalo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Říjen 5, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2024 (upraveno) https://www.audiocom.cz/multimedia/bluetooth-handsfree/originalni-handsfree-sady/bluetooth-handsfree-sada-skoda-vw-premium-gsm-ii-160cz Upraveno Říjen 5, 2024 uživatelem PetrRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ahula666 Odesláno Říjen 6, 2024 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2024 V 5. 10. 2024 at 15:15, PetrRS napsal: https://www.audiocom.cz/multimedia/bluetooth-handsfree/originalni-handsfree-sady/bluetooth-handsfree-sada-skoda-vw-premium-gsm-ii-160cz Tak to kaslem. A ešte jedna otázka keď počuvam cez Bluetooth tak cez volant môžem ovládať len hlasitosť, preskočiť pesničku sa nedá to by som musel asi tiež kupovať ten nový modul ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrRS Odesláno Říjen 13, 2024 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2024 přesně tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.