Přejít na obsah

Nové turbo, rozvody-prosba o kontakt kdo se vyzná v tomto motoru

Doporučené příspěvky

Ahoj zdravím,

dvakrát mi kleklo turbo - pevní výměna byla jen narychlo od mechanika z jiného auta. (Ne repasované). Nyní repasované turbo, rozvody, olej, filtry. (Obě turba odrovnal ucpaný sací koš nejspíš urcite co mi bylo řečeno). Nyní - studeny start na volnoběh spotřeba 1,7 pak si to sedá, šedo modrý kouř, cukání. Po ujetí cca 1 km kouř přestane a při zastavení spotřeba 0,5 normálně. Při jízdě mezi 1500-2000 otáček cukání kdyz chci udržovat rychlost a spotřebu (jak kdyby se dusilo) při přidání plynu normálně reaguje. Spotřeba hodně nahoru oproti predtim. Videa z diagnostiky mám. Názory se u dvou servisu/mechaniků rozcházejí na hodnoty z diagnostiky. Mechanik mimo kdo jsem dělal opravy mi řekl že špatně nastavené rozvody. Chybu co to haze mám nafocené/video. Nejspíš vstřik/vstriky, ale podle toho co jsem i zažil je možné ze špatně nastavené rozvody také. Vstřiky dotyčný servis vyndal (ale neudělal pretesneni a jen se tam vrátily, také si nejsem jistý jestli tam byly vráceny na správné místo odkud se vyndaly). Někdo říká ze se daji nastavit take přes diagnostiku, někdo zase ze se musejí vyndat a dat na kontrolu/repas. Nechci aby me někdo obral zbytečně o peníze kvůli jejich chybě a měnil plno věcí kvůli špatné nastaveným rozvodům. Potřeboval bych poradit prosim, hlavně kvůli tomu jestli mam práci reklamovat z důvodu pochybení technika (ať už by se jednalo o rozvody a nebo o tom ze vyndaval vstřiky a nebyly poslané na kontrolu nebo eventualne to pretesneni.) videa z diagnostiky mam ohledně co se muže týkat rozvodu i vstřiku/valcu. Dekuji za případné odpovědi rady nebo odkaz na nekoho ze severních Čech. A hezke svátky přeji. 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...