Přejít na obsah

zvysena spotreba na PC tužši volant

Doporučené příspěvky

skoda octavia r.v 98 1,6 74kw

prosim o radu, na pc se mi ukazuje na stejny trase jedna se o rovinu cca 10km rovinka ,drive jsem jel 4 litry ted mi ukazuje az 7-8 litru a volant je takovy tužši

jedu na dovcu autem za 10 dni a spotreba me opravdu stve, daval jsem novy zadni dil vyfuku nic vic,

prosim o radu co a jak vycistit treba vahu vzduchu nebo nevim,, dekuji vsem ,

jsem z Kadane tak jestli je tu nekdo kdo ma VAG a bydli nekde u kadane rad zanim dojedu a i za uplatek si necham poradit,, dekuji moc

Odkaz ke komentáři

Mě se stalo taky něco podobnýho s tou spotřebou, byla větší cca o 2 litry (ze 7 na 9), tak sem to pak pořádně prohnal a pak už to bylo ok... Nenatankoval jsi třeba špatnej benzín? Ten volant může bejt jenom pocit. Z vlastní zkušenosti vim, že mě PP dost negativně v tutom ovlivňuje...

Odkaz ke komentáři
Mě se stalo taky něco podobnýho s tou spotřebou, byla větší cca o 2 litry (ze 7 na 9), tak sem to pak pořádně prohnal a pak už to bylo ok... Nenatankoval jsi třeba špatnej benzín? Ten volant může bejt jenom pocit. Z vlastní zkušenosti vim, že mě PP dost negativně v tutom ovlivňuje...

tankuju porad u stejny benzinky shell a beru vzdycky plnou ,, a prave to vypada ze mi tu spotrebu bere i realne fakt nevim co se mohlo stat,, co je to že mě PP dost negativně v tutom ovlivňuje diky

Odkaz ke komentáři
Taky bych to tak viděl, řemen dolů a rukou protočit servopumpu, může být přidřená, jestli v ní nikdo neměnil olej tak se to může stát. A ještě mě napadá, na servu je nějaký čidlo, tak třeba i to může něco dělat, zkusil bych i na VAG, třeba tam něco vyleze.

nema nekdo vag z usteckeho kraje ktery by byl ochoten mi se v tom postourat

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...