blackvipermw Odesláno Leden 9, 2025 Sdílet Odesláno Leden 9, 2025 Zdravím, povedlo se mi o sloupek urvat zrcátko, nemáte někdo návod na výměnu? Našel jsem jen před fl nebo s manuálním ovládáním, mám elektro ovládání, vyhřívání i sklápění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bobo99 Odesláno Leden 9, 2025 Sdílet Odesláno Leden 9, 2025 navod bude stejny jak pred fl,pokud manual,nebo el ovladani,je to jedno-koupis el ovladane zrcatko,po sundani tapecu je vse videt kam vede drat a kde jsou srouby zrcatka-jinak u zrcatka FL je podle poctu dratu pak urceny stupen vybavy-prisvit,sklopne zrcatko,samozatmavovaci sklo atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blackvipermw Odesláno Leden 9, 2025 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2025 před 13 minutami, bobo99 napsal: navod bude stejny jak pred fl,pokud manual,nebo el ovladani,je to jedno-koupis el ovladane zrcatko,po sundani tapecu je vse videt kam vede drat a kde jsou srouby zrcatka-jinak u zrcatka FL je podle poctu dratu pak urceny stupen vybavy-prisvit,sklopne zrcatko,samozatmavovaci sklo atd Takže vlastně takto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blackvipermw Odesláno Leden 9, 2025 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2025 Ok, bylo to prakticky totéž, jen kabel stávajícího zrcátka už vedl tam dolů k motorku. 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.