Přejít na obsah

AGU vysoký volnoběh za studena jen když se auto pohybuje

Doporučené příspěvky

Setkal se někdo s touhle podivností? Auto jinak funguje naprosto normálně, jen má takovej vrtoch. Sice to ničemu fakticky nevadí, ale irituje mě to :biggrin:

Když po studeném startu stojím na místě, volnoběh je normální kolem 1100 ot. Jakmile se ale rozjedu (stačí pomalu) a vyřadím, najednou drží asi 1500-1600ot. Když zabrzdím do zastavení, spadne to zas na 1100... Tohle trvá minutu dvě, pak se to umravní.

Přetěsněné sání, klapka vyčištěna a nastavena, podtlaky zkontrolovány/vyměněny, váha vzduchu vyčištěna a pak i vyměněna. Chybu to nehlásí. Co s tím? :blink:

Upraveno uživatelem Dr. Doktor
Odkaz ke komentáři

Díky za reakci. Díra v hadicích nikde není, čidlo teploty funguje správně, ověřoval jsem přes diagnostiku.

Zkoušel jsem zaslepit hadičku co vede ze sání do nádobky s aktivním uhlím i další do odvětrání klikovky a v obou případech to nemělo v podstatě žádný efekt, takže tama to nejde. Další dvě hadičky co vedou ze sání do regulátoru tlaku paliva a do deceleračního ventilu jsou vyměněné a v pořádku. Fakt už nevím, napadá mě jen klapka, tu jsem čistil a dělal základní nastavení. Ale nerozebíral jsem ten servomechanismus...

Edit: Tak už jsem ho rozebral a nic nenašel. Vše čisté, dráhy nevydřené, chodí to plynule. Netuším už...

Upraveno uživatelem Dr. Doktor
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...