ventilek Odesláno Březen 15, 2025 Sdílet Odesláno Březen 15, 2025 První obrázek a má otázka co znamenají symboly na písmena směřuje šipka zakroužkovane CH a ostatní je to zřejmě typ ventilace Zda někdo ví co přesně znamenají? Druhá hadice tam šipka ukazuje na písmeno CG a vyfoceno nitro jak to tam vypadá je zaslepená. Měl jsem jí na autě tak se ptám na váš názor jestli je to originál a nebo upravená a jestli se takové prodávají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
noxik600 Odesláno Březen 18, 2025 Sdílet Odesláno Březen 18, 2025 Jakože je odsávání klikovky zaslepené? Můj BSE motor tam má klasicky ventil = podtlakovou membránu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ventilek Odesláno Březen 19, 2025 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2025 před 18 hodinami, noxik600 napsal: Jakože je odsávání klikovky zaslepené? Můj BSE motor tam má klasicky ventil = podtlakovou membránu. před 18 hodinami, noxik600 napsal: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ventilek Odesláno Březen 19, 2025 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2025 Jaká byla moje otázka maxíku? Jinak mám to samé co ty ale jen mám tu velkou hadici zaslepenou. A tak se ptám jestli to máte někdo jako já A jestli se dala taková hadice koupit teda takto zaslepená. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.