John Chipsa Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2010 (upraveno) Nejela teď stříbrná octavia směr Jaroměr do HK ( zatím mostem za Jaroměří ) Mám pocit, že jsem někoho potkal ( SPZ konec myslím 8899 nebo opačně :-) ) Upraveno Červenec 25, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Tak tvoje otázka na barvu kapoty a střechy je za mě jasná 1.fotka Kdo by to byl řekl :D Jinak s tím interiérem jsem nešel podle tebe, ale dal jsem na radu přítelkyně :) Ale jinak je to v podstatě jedno kolik z nás bude mít bílej vnitřek :P Jinak jsem zvědavý jak bude vypadat ten carbonový interiér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 (upraveno) Tregi Jasný bejku to já taky :) jj mě se líbí ta carbon kabota a hlavně ta MASKA :-) Upraveno Červenec 28, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Objednávka kol Měl jsem zase štěstí Tak jsem dneska objednal kola a zase to bylo o chlup, pač na kola byla 50% sleva a 1 tak vyšlo na 3000,- Jsem tam volal a říkám, jestli je ještě maj, že na internetu maj ještě 20ks na skladu.... No ověříla to a prej poslední 4 ( v duchu jsem si řekl, no jo ten marketing ) Tak jsem si je zarezervoval... A co mě dostalo teď koukám na jejich stránky a fakt už je nemaj..... Tak nekecala a jsem rád, že jsem je objednal..... jsou to 17" a pneu 225/45/ Jsou to kola, která mám na VT o 1 stránku zpět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Kola jsi vybral DOBRE! :) Jsou pekne, jsem na ne zvedavej az je uvidim nazivo... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Ádo ,pecka :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Tak k těm interierům co ty byla řeč taky mám bííle střeklej dekor okolo rádia ;) .... ale je to hezký tak proč ne ... No a jinak ten VT se fakt povedl to je poklona pro toho kdo to dělal .. a mě docela sedí ta první fotka, když už ale nesedí mi tam ty sloupky dveří tam vzniká mezi střechou a tim sloupkem ta stříbrná část dveří a to mi nějak nehraje ... Jinak kola super a jsem zvědavej co nakonec vymyslíš !! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 skoda, ze si nebral nejaky vic do tmava, urcite by autu slusely vic ;) ale jinak tvar dobry :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 kolečka si si vybral suprové :) , aké obutie na to ideš hodiť ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 (upraveno) houmik No jsou i v černým, ale nebyla akce a 6000,- za kolo :D .... to bych dal 30 000,- jen za kola a to fakt nechci, potřebuju taky jíst atd :) ;) hipi jasný no, já taky :-) Ale v hlavě už vim, jakou barvu :-) No pneu je asi to, co vůbec nevím, jaký vybrat.... mám vybrané Nankang SPORT NS-II 225/45 R17 V94 Myslím, že houmik je taky snad vybíral, maj kladný hodnocení a dost je chválej ( v téhle cenové relaci.. ) PS: Nevíte tu stránku, kde bylo napsané i hodnocení? Někdo to měl v tématu, ale nevik, kdo :-( Upraveno Červenec 29, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 (upraveno) pneunet.cz - tam byva hodnoceni Ja vzal nakonec Matadorky Hectora 2 a nestezuju si nechces vzit spis 215? edit: jinak v nedeli jdu na prehoz :) Upraveno Červenec 29, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 ja sem obul tihle gumy a sem velice spokojen http://www.pneumatiky.cz/dunlop-sp-sport-m...y-tl-letni.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 (upraveno) houmik Hmm vypadaj dobře a díky za stránku.... nechci :-) KONEČNĚ :-) JJM Pneu dražší než kola A uměj i uvařit kafe? :) :D Tak na pneu hodně záleží a já zatáčky docela beru tak nechci na pneu šetřit, ale na druhou stranu, nechci jíst chleba :-) Upraveno Červenec 29, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 musi se fakt vybirat hlavou hodne je to taky reklama. Deda delal cely zivot v gumarne, tak jsem par info taky dostal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Přesně, to mě dost vadí... Samozřejmě kvalitní a léta prověřený značky musej držet standardy a kvalitu, ale je jasný, že kvalitně a hlavně levněji se dají sehnat i jiný značky...... Akorát pak nemám Barum atp... ale kvalita srovnatelná.... Víte jak to myslim.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 (upraveno) jasny, ale cekej, ze se tu rozjede debata o tom, jak jsou nankangy spatny atd ;) proste reklama dela svoje :D je fakt, ze mi treba Good Year zachranily zivot (no, to vlastne nemuzu vedet ;)), ale podrzely me v hodne spatny situaci. Ted treba jezdim uz nejakou domu na Matadorkach, jak letni, tak zimni, a nemam proti nim jediny krivy slovo 2 zimy jsem odjezdil na protektorech, ktery byly lepsi, nez nova guma :D Tak neco vyber a pak dej vedet :) chci zkusit dat ty Nankangy pristi rok brachovi na auto, tak uvidim... Upraveno Červenec 29, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 (upraveno) Brácha tester :-D JJ tak já ještě něco vyberu, kola budou až v srpnu, takže času dost :-) Dneska jsem se bavil s kamarádem co má Audi quatro : no mám ho 3 roky a 200 000,- najeto - což je dost, prej njn já mrtě jezdim což vychází něco přes 60 000km/rok .... Upraveno Červenec 29, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 presne tak bude testovat podvozek, gumy... jeste mu neco nandam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 tady máš jednu na živo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 jedna vec me napada :D a fakt se tomu musim smat, nezlobte se :D kdyby byly ty zrcatka cerny, tak se lidi budou moct pretrhnout, aby byly v barve auta, stejne jako treba listy ale jak jsou v barve, tak sup s nima do cerny :) to je mazec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 jenže nejsou leskly a hladký a nemaj černou střechu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 tjn, ale to sou lidi :-) ( nic ve zlém ) díky za foto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 tady máš jednu na živo ale to sis s ní pohrál pěkně ... to jako jo jsem projížděl to tvoje vlákno a šikula na ty kola !! jinak to co řikal houmik no ty zrcátka tomu takhle seděj no ale jááá se mrtě snažim je dát do střbrný a furt nic :) :D :D to samý lišty ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 houmikHmm vypadaj dobře a díky za stránku.... nechci :-) KONEČNĚ :-) JJM Pneu dražší než kola :) A uměj i uvařit kafe? :D :D Tak na pneu hodně záleží a já zatáčky docela beru tak nechci na pneu šetřit, ale na druhou stranu, nechci jíst chleba :-) cenu nerešim hlavne ne pri aute stači tyden maknut a maš na gumy , a rozdil mezi matadorama a zvyškem brutalni rozdil, mnel sem možnost mit obuty Brigestone zimni na aute a pak sem nandal moji matadorky ješte že tam byla ta kupa snehu pač ty matadory nic nepodrželi . matador už nikdy nechcem videt ( za malo penez malo muziky ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 to ja jsem spokojeny ve meste, mimo mesto i na dalnici super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 cenu nerešim hlavne ne pri aute stači tyden maknut a maš na gumy , a rozdil mezi matadorama a zvyškem brutalni rozdil, mnel sem možnost mit obuty Brigestone zimni na aute a pak sem nandal moji matadorky ješte že tam byla ta kupa snehu pač ty matadory nic nepodrželi . matador už nikdy nechcem videt ( za malo penez malo muziky ) Presne tak, Matador taky nejsou dobry pneu, rychle se sjizdeji ale za ty penize odpovidaji kvalite.. Ale pokud nejsi nejaky pan pilot, kterej jezdi fakt bomby a hlavne na poradnym aute, tak to stejne poradne nepoznas.. kor na Octavii predohrabu.. Ale je samozrejme, ze pneu by mely fungovat i na mokru.. viz Nankang, vsichni v tuning-cupu na nich jezdi a za deste jedou fakt opatrne :) (Bavil jsem se s nima o tom na Relaxu, kdyz jsem se zucastnil jednoho kola) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 ale to sis s ní pohrál pěkně ... to jako jo jsem projížděl to tvoje vlákno a šikula na ty kola !! jinak to co řikal houmik no ty zrcátka tomu takhle seděj no ale jááá se mrtě snažim je dát do střbrný a furt nic :D :D :D to samý lišty ... díky za slova chvály a kde je problém s tou stříbrnou barvou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 díky za slova chvály a kde je problém s tou stříbrnou barvou je toho víc čas, nechat si někde kvalitně namíchat barvu a ještě nějaký ty peníze .... ted už jsme začal makat tak snad za měsíc to už dám dokupy tohle mě uplně rozčiluje jak je to nesjednocený :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 konwas design díky - dobrý vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 konwas designdíky - dobrý vědět Neni zac! mam rad styling a tuning aut, ale bezpecnost je pro me stale na 1. miste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.