Tregi Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Tak já jsem letos taky vybíral letní gumy a zariskoval jsem a objednal číňany Goodride 205/50 R17 53W a zatím úplně v pohodě na dálnici 190 a drží jak přibitý a za mokra taky nemám problémy, takže za ty prachy fakt super. Jinak ty zrcátka jsou fakt pěkný. Ale já mám v plánu jít opačným způsobem a ten černý plast budu dávat na bílo Jinak včera jsem dodělal konečně interiér a polaku naprostý luxus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Tak já jsem letos taky vybíral letní gumy a zariskoval jsem a objednal číňany Goodride 205/50 R17 53W a zatím úplně v pohodě na dálnici 190 a drží jak přibitý a za mokra taky nemám problémy, takže za ty prachy fakt super. Jinak ty zrcátka jsou fakt pěkný. Ale já mám v plánu jít opačným způsobem a ten černý plast budu dávat na bílo Jinak včera jsem dodělal konečně interiér a polaku naprostý luxus. Můžu doporučit, na Goodridech jezdím 3 roky, teď jsem to obul i na 18 a absolutně bezproblému. Nehučí, sedí a mají šípový vzor s dobrým odvodem vody. Za ty prachy je to bomba. A rychlost na tom vubec neni zdat. To já bych chtěl zase ten plast dát do stříbra a možná i celý zrcátko, ještě uvidím. Tak hoď foto interiéru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 jedna vec me napada :) a fakt se tomu musim smat, nezlobte se :P kdyby byly ty zrcatka cerny, tak se lidi budou moct pretrhnout, aby byly v barve auta, stejne jako treba listy ale jak jsou v barve, tak sup s nima do cerny to je mazec Souhlas s houmikem ;) Chtěl jsem to řešit úplně stejně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Pěkný kola, já je chtěl v černé, ale pak to nějak padlo Přestaly se mi líbit. Pneumatiky jsou nejlevnější na www.pneunet.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 chyba pneumatiky jsou vyhodnejsi kdyz jsi clen a koupis v akci pro cleny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Ještě sháníš pneu? Já momentálně jezdím na těchto: na Fabii BFGoodrich Profiler 2 R14 185/55 - ovšem ty jsou pro tebe malý, ale BFGoodrich má v nabídce i rozměry, které chceš ty. A za mě můžu jejich pneu jedině doporučit - slušná cena a hlavně maximálně spokojenost, ty (i přes ten svůj handicap v rozměru) držej jak přibitý, až jsem se docela divil, při takhle malých kolech. No a na Leonu mám Dayton D320 R17 225/45 - super když je sucho - na to jsou jak dělaný (taky asi jsou), ale běda jak je silnice kluzká. Nehledě na to, že cestou z Příbrami jsem na nich chvilku plaval... Ale to bude asi dost tou šířkou, možná že 215 by se zase chovali jinak. http://www.barum-pneu.cz/detail/dayton-d32...4-letni/110188/ Ale určitě bych na pneu nešetřil - přece jenom jsou to ony, kdo tě drží na silnici. Jinak kolečka sis vybral hezký :P houmik: no a co když mám jedno zrcátko černý a jedno stříbrný? :D a lišty z boku stříbrný a na čumáku a na zadku černý? :) to je pak dilema panečku! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Díky všem za info :P Mole.first - jj mrknul jsem a vypadaj dobře... uvidíme, už se to blíží...blíží.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Dneska 10.8.2010 konečně do barvy.... Lenost byla poražena Konečně jsem dneska sundal lišty a za chvilku si je brácha odveze na lakování. Veme i ten sexy pochroumanej levej bok.... :P Pač jsem ho dneska dopoledne zaúkoloval, že do 3.9.2010 musí bejt hotové 1) blatník 2) lišty do barvy 3) mračítka a až příjdou kola : 4) rovnou vyměnit podvozek - tlumiče od houmika 5) pružiny od Weitech 35/35 nebo 55/35 ??? Co myslíte?.. 6) nasadit nové KOLA ( juchůůůů ) i s obutím a možná, že bych nechal ještě auto rozleštit...uvidíme ono už teď je to pěkná pálka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Zdar, taky teď scháním nějaký disky, u mě ve vlákně mám čtvery na výběr, tak poraďte :P:) kola pěkný, taky jsem na tyhle koukal nebo ještě AEZ Tidore dark ale právě hodně přemejšlim nad bílejma kolama aby se mi to trochu hodilo k interiéru a ještě si necham od woo-dooa udělat černo bílý sedačky tak sem zvědavej jak to bude vypadat nebo ještě MAMy (repliky audi) ale nevim jestli by 17ky nebyli malý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 pruziny vezmi urcite 55/35, jinak bude opticky predek vys nez zadek :P vlastni zkusenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Ty jsi se nám pěkně rozšoupl :) Jsem zvědavý až to dáš do kupy jak to bude vyzerat. já mám teďka rozkopaný celý auto a pokud se mi ho podaří dát do kupy tak by jsme se mohli vidět na srazu :) Dneska jsme dali na kastli první vrstvu,tak uvidíme zítra :) Ještě nám chybějí obrousit a nastříkat dveře a přední nárazník :) A potom hurá k woo-doo ovi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 od nej mam ocalounenou loketku, ale ze by to bylo neco extra :) umyslne tam dal natrzenou kuzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 (upraveno) Dneska se to neslo v duchu : Jak sakra udělat ty dveře.... a stihnu i interiér? Včera jsem odlupoval lišty, ale co se mě povedlo ( za boha nevim, jak, ale nějak jo...) A jelikož jsem to stihl poměrně rychle, začal jsem s další úpravou a už je to dole, jen očistit a finááááále prosim te muzes me poradit postup jak si to udelal, respektive co je treba na odstraneni stitku motorizace atd...? Upraveno Srpen 13, 2010 uživatelem Dolke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Normalne si vezmes plastovou spachtli nebo normalni ale obalenou hadrem a sloupnes to! Pak vezmes hadr a benzin a docistis zbytky lepidla.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Normalne si vezmes plastovou spachtli nebo normalni ale obalenou hadrem a sloupnes to! Pak vezmes hadr a benzin a docistis zbytky lepidla.. :P díky za radu :) a jinej štítek lepíte jakým lepidlem??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Ja bych dal kvalitni oboustranku.. Ty lepidla nedoporucuju jestli to co lepis budes chtit jeste nekdy sundat.. mozna bych nedaval nic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Ja bych dal kvalitni oboustranku.. Ty lepidla nedoporucuju jestli to co lepis budes chtit jeste nekdy sundat.. mozna bych nedaval nic :P chci tam dát 1,4 16V :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 chci tam dát 1,4 16V :) tak to tam dej na normalni oboustranku :P predpokladam, ze napis octavia tam nechas co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 tak to tam dej na normalni oboustranku :P predpokladam, ze napis octavia tam nechas co? jj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 Jak psal Konwas...... nemám co dodat :) Tragi : Já taky...já taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 chci tam dát 1,4 16V :( Sundej to všechno pak to vypadá líp!! ;) J.CH: Soráč že se ti sem pletu do debaty! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Živočich7007 : No uvidíme....možná bych Ti to mohl odpustit za pivo na Rozkoši ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Den D Koupě kol + pneu Tak jsem odeslal peníze za kola + pneu - sice mě o trochu mrzí, pač představa, co bych všechno zato mohl mít jinýho ( samozřejmě na auto.... ) no, ale co..... už to tak prostě bude..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Den DKoupě kol + pneu Tak jsem odeslal peníze za kola + pneu - sice mě o trochu mrzí, pač představa, co bych všechno zato mohl mít jinýho ( samozřejmě na auto.... ) no, ale co..... už to tak prostě bude..... Ale uvidis, ze toho nebudes litovat :( kola delaji auto ;) To moje taky vypadalo uplne jinak na starych ronalech r15 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 Johnsoň Chipsoň: neměl jsi na spz nálepku OC? a né BMW? jsem zvědav na ty tvý loukotě, kdyby jsi mi ty prachy raději dal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 Pešír :To sou starý fotky... teď tam je OC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 Došlo pneu.... zitra kola..lišty Takže dneska mě přišlo pneu... a auti už je odstrojené......a zejtra se jede odevzdat na lak a domluvím se rovnou i na rozleštění a úpravě laku.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 koukám nejlevnejsipneu.cz :) pakjsem si toho všimnul, že jsou old podle datumu příspěvku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 Taky bych strasne chtel nove pneuuu <3 jenze ty ceny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 tjn ty ceny jsou drsný.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.