Drfik Odesláno Červen 13, 2025 Sdílet Odesláno Červen 13, 2025 Zdravím, nastavuje se synchronizační úhel mezi klikou a vačkou u motoru 1.6TDi CAYC z O2 2011? Nikde k tomu nemůžu nic najít, všude se píše o starších motorech PD. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Casy Odesláno Červen 15, 2025 Sdílet Odesláno Červen 15, 2025 Stáhni si Dílenskou příručku, tam to bude. Když jsem měnil rozvody, tak jsem je pouze nastavoval dle příručky o žádným synchronizačním úhlu jsem nečetl. mám stejný motor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drfik Odesláno Červen 25, 2025 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2025 Taky jsem to nastavil na přípravky. Ale co jsem vyčetl, tak na nich je nějaká vůle a ten uhel by se měl dostat ideálně do nuly. Lze to sledovat ve VCDS a pak se pootáčí vačkou, čímž měníš hodnoty. Řešilo se to hodně u starších PD motorů, u CR jsem o tom nikde neslyšel/neviděl. Nicméně ani u těch PD to třeba v autorizáku neřešily. Mě to teď po výměně žádný problémy nedělá, vše se chová tak, jak před výměnou, takže na to nejspíš prdim. Max se podivám ve VCDS na hodnotu, jakou mi to ukazuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.