markoj Odesláno Listopad 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2010 dnes mi došli toľko ospevované vône California Scents tak som ich začal testovať a otvoril som prvé dve a to Newport New Car, čo by mala byť podobná vôňa ako modrý stromček, no nie je to presne ono, aspoň nie na pvý čuch :D , uvidím neskôr lebo som otvoril aj Coronado Cherry (višňu) a tá má fakt grády, ako všetci referovali a prebije aj mrtvolu v aute, a fakt pekne vonia a usadí sa vám v nose na pekne dlho, preto som znížil úroveň vône na regulátore intenzity. dúfam, že som ju umiestni na správne miesto keď otvorím aj ďalšie, ktoré pravdepodobne rozdám, podám ďalšie informácie, ale višňa je fakt bomba, pre toho kto má rád výraznú vôňu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 :P mrtvolu !! Mě nejvíc voní salon škodovky a nové škodovky :D Na obautodily jsem našel nějaké original vůně i na pověšení (o kterých ale neví ani v origo škodovce u Přerova) Snažím se vůni ala nová šáde najít ale asi marně Ještě je možnost že to budou ty jejich ubrousky na palubku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 navštívil som p. Zdeňka (TDIFun) v Českom Tešíne: a odviezol som si 30 nových kobíl :D posledná mistrova kontrola : domov som cestoval ako s novým autom, a bol som z toho vygúľaný ako auto "táhne" plynový pedál musím len opatrne hladiť, keď ho zošliapnem tak to jede jako ďas namerané hodnoty z brzdy : 192,69 PS / 329,79 Nm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
herrkomisar Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 a cena za těch 30kobylek?myslel jsem že dělá jen na dieselových motorech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Ten chlap je macher čo sa týka programovania ŘJ a samozrejme má TDI-čka zmáklé do takých detailov, o ktorých sa nesníva ani vývojárom v škodovke, a keď niekoho práca baví a je mu potešením , tak nie je nič lepšie Prehliadne dokonale motor a príslušenstvo, všetko aj fundovane vysvetlí, a obdivujem jeho vytrvalosť ako prísť problému na koreň. No a typ motoru a cena je vždy na dohode. Kto váha, či do toho ísť? Pokiaľ to nevyskúša, neuverí. (ako aj ja) Keď som dorazil domov ešte som sa pol hodiny vyvážal po meste a užíval si akceleráciu :D Desať z desiatich majiteľov chiptuningu volí TDIfun.cz :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Listopad 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2010 spotreba cestou do práce (cca 120 km) žiaden plný plyn cez dedinky 50km/h, ale z práce to už bude na plný kotol :D a uvidím o koľko stúpne spotreba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 Pre poriadok tu nahodím aj moje dávnejšie "vylepšenie" audio výbavy : Toto mi prišlo v balíku: MTX audio T6s652, MTX audio T6C502, Dynamax Extreme 81 x 46 a MDF podložky (poďakovanie fancarhifi) 1.časť nasledovalo lakovanie MDF podložiek konektory som použil zo starých reprákov a zadné repro mohli hrať (porovnanie so starými) na rad prišli predné dvere a tlmenie zadnej strany a nakoniec aj zvyšku, ktorý ešte nie je poriadne nalepený (dúfam, že to nechytí samo, lebo sa chystám, ešte dorábať výškáče a nahodiť pod to výhybku) 2.časť výškáč som pripevnil samolepiacim suchým zipom (neuveritľne to drží a to som použil rozmeovo menšiu sadu) na čiernom kryte som musel odstrániť držiaky starého pôvodného repra uchytiť výhybku a natiahnúť káble(izolačkou uchytiť nech to tam nelieta) a teraz je to špica posloucháníčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 DYNAMAT JE KVALITA PĚKNĚ TI TAM ZDENEK NALOŽIL :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 16, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2010 Pěkná práce ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2010 Mám problém : Po odpojení autobatérie, mi nejde autorádio (nemám origo škodovácke, tak nejaké kódovanie asi nepripadá do úvahy) , nechápem pretože pred tým to nebol problém odpojiť a pripojiť. Po otočení kľuča sa rádio rozsvieti, no nenaskočia hodiny a žiadne tlačidlo nefunguje ! EDIT : stačilo pod odkladacím panelom nájsť tlačidlo reset a rýchla ihla to vyriešila uf, to sa mi uľavilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Listopad 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 pribudli mi na autíčku autofólie SunTek HP15 a puklice Avantgarda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 fotky z dnešného nepríjemného počasia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 pribudli mi na autíčku autofólie SunTek HP15 a puklice Avantgarda ahoj a v prednich dverich nemas folie nebo mas svetle,aby si nedrazdil policajty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 a je správne! nemám :) a už si aj napísal prečo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Avantgarda: jsou super Fólie: :) mám je taky takto a mám od polišů klídek!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Pěkně zasrali tapérec tou mýdlovou vodou, nebo možná umyli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 pri tejto zmene počasia, textilné koberečky, sú už odložené a gumáky nahodené do prevádzky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Taky to tak dělám,je to lepší koberečky pod rohožkama jsou suché a když zatopíš nemáš auto jak okno ze sauny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 nejaké aktuálne foto s voskom: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 červené ručičky do budíkov som nezohnal, tak som si poradil sám: navštívil som reklamku a tam som si vyzdvihol priesvitnú luminiscenčnú fóliu, červenú nemali a čakať až ju budú mať sa mi nechcelo a tak som vzal oranžovú, a výsledok vidíte sami: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 MĚL SI POČKAT NA TU ČERVENOU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 keď pôjdem okolo tak sa stavím pre červenú (dúfam, že už bude), zatiaľ musí stačiť oranžová a cena 10cm x 10cm = 17 centov nie je tak hrozná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 9, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2010 Mě se ta oranžová líbí, sice červená je lepší, ale i tak je to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 nazdarek chlape! koukám, že jsi už řešil zadní repro. Prosímtě, hrají dobře a je to i dobré místění? Co jsis vybral za značku a typ? Chtěl bych zadní repro taky upragdnout, přední mám dobrý, ale zadní.. Mohl bys tyto doporučit, nebo mám hledat něco jinýho? Kdyžtak bych poprosil o link Děkují! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 no ja som nechcel nejaké radikálne zmeny, ako vyrezávať do plata a dávať extra veľké repro a subwoofer, takže to bolo pre mňa limitujúce. nové repro hrá o poznanie lepšie ako škodovácke originály, to bez debaty ! s výberom reprákov mi pomáhal fancarhifi a to bola dlhá debata cez icq, a mne poradil toto repro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 10, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2010 paráda chlape, to si rozumíme.. taky nechci nic vyřezávat, žádný subáče atd.. Chtěl bych to dát na původní místo, proto mě tolik zaujal tvůj příspěvek. Díky!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Ladovská zima za okny je, a srdce ji má bilá nostalgie :) -21 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Zku*vená zima za okny je a srdce bere mírná aritmie :) -21 je mi zima jen na to koukám!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.