Přejít na obsah

Stěrače - kmitání

Guest Brut1987

Doporučené příspěvky

Ahoj měl bych jeden dotaz ohledně stěračů. Nedávno sem nastartoval a při nastartování mi začali stěrače kmitat, jako kdyby chtěli stírat, ale posunou se jen o milimetr a vrátěj se zpět (a zpod volantu slyšim po celou dobu cvakání). A takhle mi tam kmitaj cca 20 sekund a pak to přestane. Když stěrače spustim tak stírají v pořádku, ale po návratu na "nulovou" polohu zase kmitaj 20 sekund na místě. Zkoušel sem vyměnit cyklovač, ale dělá to stejně dál, takže cyklovačem to nebude. Nevíte čim to může být? Děkuju za rady

Odkaz ke komentáři
Táta měl podobnej problém... když vypl stěrače tak mu tak cca 20 sec něco cvakalo. Myslim že vyměnil nějaký spínací relátko asi za pětikilo a bylo po problému. Ale přesně co to bylo nevim... už je to dlouho:-(

No jestli to byl přímo cyklovač tak je to cca 1200,- a pokud vyměnil jen relátko tak to je cca 500,- (řídim se podle ceníku jednoho servisu - Autok.... :palec: )

U mě to ale tím cyklovačem bohužel není,vyměnil sem jej za nový a bohužel to dělalo znova,tak sem zkoušel páčku ovládání a vypadá to na to:-(

EDIT :Takže ve filnále se stěrače zasekly totálně a už nešly vůbec.Pomohlo vyčitit hřídelky u stěračů a je po problému.Takže teď jednou jak ďas a vše je v pořádku :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...