PetrOctavia Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 Zdravím.Mám octavii 1,6 55kw.Motor v okolí ventilu začal nepříjemně cvakat..obávám se nejhoršího.Čím to muže být,stačí seřídit ventily nebo co s tím.Malinko také začal brát oil.Poradí někdo.Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 (upraveno) mohl odejít nějaký "hydroštel" a pokud je to takový zvuk jako ve videích, tak nevím jezdím stále, už přes 40000km... Upraveno Červenec 6, 2010 uživatelem Murder 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 ty dvě videa to byla tehdy prasklá litina. teda litinové svody. oddělal bych ten plech a mrknul jestli nejsou prasklý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 (upraveno) litina byla prasklá, je nová, zvuk stejný.... V servisu chtěli rozhodit motor, nedovolil jsem... jak píšu klepe, vrže, rachotí, ale jezdí stále. Upraveno Červenec 6, 2010 uživatelem Murder 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karlosop5 Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Já jsem měl stejný problém , sehnal jsem na internetu jiný motor, překopal písty a hydroštely do mého motoru, a mám ticho jak na novém . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 (upraveno) A máš tam dost oleje? Náš ford strašně žere olej a když je fakt zle tak začne cvakat dolejem tam tak 2-3 litry a je to v pohodě..a nejde to uhlídat protože s ním jezděj zedníci takže těm je fuk co to dělá ten je na doježdění ale kámoš ke mě přijel se svoji oktou 1-8 a taky cvakala tak sme tam smrdli olej a bylo to taky dobrý...zkus ho překontrolovat předpokládám ale že na olej jste asi všici koukali :) Upraveno Srpen 5, 2010 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.