Petus Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 Ahoj všem. Chci Vám představit moje nové autí. Mám ji doma od soboty a jsem naprosto unešenej. Je to OI 1.9 TDI PD 74kw 4x4, r.v. 11/2002, černá barva. Výbava: 4pytle,ESP,ASR,climatronik,navigace Škoda DX, vyhřejvaný sedačky, kožený paket atd. Nalítáno má 161tis km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 pěknej stěhovák :P a interier uplná bomba :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 Jóó´móóc pěknej kombíček :o :palec:Tiše závidím :P Hoď to na folie a nemá to chybu! Přeji mnoho šťastných km a ať ti oktule slouží jak má!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 Ahoj všem. Chci Vám představit moje nové autí. Mám ji doma od soboty a jsem naprosto unešenej. Je to OI 1.9 TDI PD 74kw 4x4, r.v. 11/2002, černá barva. Výbava: 4pytle,ESP,ASR,climatronik,navigace Škoda DX, vyhřejvaný sedačky, kožený paket atd. Nalítáno má 161tis km. Welcome to 4x4.kolik mas spotrebu ? budes upravovat soft ? a dal ? :P :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Moc pekna octa, a ty kola jsou moc zajimave :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Ohledně spotřeby: Předtim jsem jezdil s 66Kw TDIčkem. Momentálně mam cca 6,5-7,5l. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 8, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2010 Pěkný kombíček se super výbavou, tak ať slouží bez problémů! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 Nevíte někdo kolik stojí olej do Haldexu a na kolik asi přijde výměna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifmeyster Odesláno Červenec 17, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 Nevíte někdo kolik stojí olej do Haldexu a na kolik asi přijde výměna? pocitej tak zhruba 800 Kč filtr a 400 Kč olej. Olej se meni kazdych 30 000 km a filtr 60 000 km. Pokud nevis kdy to bylo meneny tak ted udelej oboji. Klidne si to vymen sam povolis vypustni sroub, vypustis olej a tim stejnym otvorem naplnis s kartuse to tam vymackas. hlavne si kup olej v kartusi protoze maji ho i ve flasce ale to je ti na nic. Na filtr je specialni klic ale povolis ho i klestema. je tam spatny pristup ale da se to. tady to mas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 17, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 Pěkná Octa, ať sloužé. Neměla výbava Laurin a Klement v základu Xenony? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 Stifmeyster díky za radu a návod. Určitě ho využiju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 jirka3: Myslim si,že xenony v základu měla,ale tohle neni Laurinka. Je to ,,jen" lépe vybavená 4x4. Je ale z deutchlandu tak je možný, že tam šli rozdílné výbavy něž v ČR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 Čim může být, že při studeném motoru občas na volnoběch kolísaj otáčky(jako by padaj)??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Jaký je asi nejlepší zadní stěrač??ten co mám stírá uplně na h---o. A co tažné??Chci ho dodělat. Jaké je asi nejlepší??Chtěl bych origo škodovácký,ale bude dost drahé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 20, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 ahoj, a vítej :lool: pěkná octa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Zdar lidi. Potřebuji poradit. Chci si dat origo xenony,ale jen na kolečko. Nikde tu nemohu najit co k tomu potřebuji. Stačí když koupim lampy s vybojkama a trafama?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 Zdar lidi. Potřebuji poradit. Chci si dat origo xenony,ale jen na kolečko. Nikde tu nemohu najit co k tomu potřebuji. Stačí když koupim lampy s vybojkama a trafama?? BUDEŠ POTŘEBOVAT JINÉ KONEKTORY , TY CO TAM MÁŠ TI NEBUDOU PASOVAT NA XENONOVÉ LAMPY , DÁLE NÁVOD JAK TY SVĚTLA ZAPOJIT A KABELÁŽ NA PŘIPOJENÍ NA KOLEČKO OD ČLENA VÁŠA, MYSLÍM ŽE VÁŠA TU KABELÁŽ NA KOLEČKO PRODÁVÁ I S KONEKTORAMA PRO XENONY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 jeste si zapomnel na kamarady na STK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 jeste si zapomnel na kamarady na STK :P NO TAK TO KAŽDOPÁDNĚ BEZ KAMARÁDŮ BY BYL V ŘITI :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 Mam velký problém!!! Auto netopí. Po celonočním stání na mrazu mi ukazuje teploměr asi po cca kilometru, že motor je ohřátý na 90st.,ale topení vůbec nehřeje. Čím to může být??je to čidlo teploty??může to mít vliv na topení? Mam climatronic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 5, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2010 Prdni to na VAG, mozna te to nakopne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Prosinec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Problém vyřešen. Odešla pumpa-vadný díl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Na kolik te vysla oprava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Jaký je asi nejlepší zadní stěrač??ten co mám stírá uplně na h---o. A co tažné??Chci ho dodělat. Jaké je asi nejlepší??Chtěl bych origo škodovácký,ale bude dost drahé. už jsi to vyřešil ? mám kombinaci rameno roomster, stírátko polo tuším a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Tento "vytuneny" zadni sterac ala O2 byla ta nejlepsi investice, co jsem do auta dal... hned po uprave od TDIfuna :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FireMakin Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Tento "vytuneny" zadni sterac ala O2 byla ta nejlepsi investice, co jsem do auta dal... hned po uprave od TDIfuna :-D jen to chce koupit si rovnou dvě stírátka - náhradní, protože pak nevíš z čeho bylo pořádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Vim, ja to mam z Touranu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Prosinec 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 No oprava vyšla na litr. Jinak stěrač tam mam z FII a naprostá spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Tak nějaká aktuální fotka. S autem naprostá spokojenost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Lidi pomoooc. Dnes jsem měnil baterku. Mám origo navigaci Škoda Dx a prodejce mi nedal kod a teď ho po mě radio chce. Poraďte jak to udělat bez kódu. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.