octavia4x4 Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 Nazdarek. Napadla me takova vec a tak by me zajimalo, jeslti uz to nekdo nezkoumal. Bylo tu podobne tema, ale ne tak konkretni. Porovnaval jsem palubovku z Octavie face a Golf IV. Co kdybych dal radio o patro niz a nad nej dal tu sestavu co ma Golf? Nad radio kastlik a nad nej drzacky napoju? Nevim, jestli by to pasovalo, ale neni nahodou ten kastlik z Golfa jen nizssi o ty drzacky, nez u ty Octavky? Zkoseli jste to nekdo? Diky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koblížka Odesláno Červenec 10, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2010 Nazdarek. Napadla me takova vec a tak by me zajimalo, jeslti uz to nekdo nezkoumal. Bylo tu podobne tema, ale ne tak konkretni. Porovnaval jsem palubovku z Octavie face a Golf IV. Co kdybych dal radio o patro niz a nad nej dal tu sestavu co ma Golf? Nad radio kastlik a nad nej drzacky napoju? Nevim, jestli by to pasovalo, ale neni nahodou ten kastlik z Golfa jen nizssi o ty drzacky, nez u ty Octavky? Zkoseli jste to nekdo? Diky za rady. Ten držáček mi taky chybí, byla jsem na něj zvyklá z golfa :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sali001 Odesláno Červenec 17, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 Urcite to ale nedavej nad radio,prvni hrb na silnici a mas kavu v radiu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.