Přejít na obsah

Problém se stahováním oken

Doporučené příspěvky

Čaute kamarádi/kamarádky, možná vyřeším tento problém tady s vámi. Mám ovečku 1.9 tdi 66 kw r.v 2003. Stahování všech oken v elektrice. Mám jí více než čtyři roky. Občas se mi zaseklo okno u řidiče. Konkrétně, bylo stažené dole nadoraz, posunul ho tlačítkem nahoru a už nešlo dolů. Takhle poté nešlo stáhnout dolů třeba tři dny. Ale když jsem mačkal knoflík, občas se stáhlo třeba do půlky po troškách, ale poté to šlo znovu jen zpět. Tento stav trval třeba týden, potom z ničeho nic šlo stáhnout bez potíží a začalo to znovu třeba za ½ roku. Teď to ale dělá častěji. Občas se mi stane, že po to nejde po nastartování, ale třeba za deset minut to funguje. Teď mi začalo blbnout také levé zadní okno a pravé okno se stahuje zpět strašně pomalu. Nemám pocit, že by to byl mechanický problém. Dočasně to řeším tak, že strčím klíč do zámku, otočím doleva a všechny okna se stáhnou. Proto se domnívám, že žádnou mechanikou to nebude. Nevíte, čím by to mohlo být? Děkuji všem za rady, popřípadě za vzkazy do mailu gyulla@seznam.cz

Díky  a přeji všem mnoho km bez nehody!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...