PITU Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Zdravím,chci poradit :D ,mam udělanou připravu (elektr.) na zadni neboli druhou stropni lampičku,lampičku mam taky,jen nevim cca kde mam asi provest vyřez a zda je zapotřebí lampička nějak upravit :D .Předem děkuji za odpovědi i za připadne foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Podle mne budeš dost limitovaný zástavnou výškou té lampičky, mezi stropnicí a střechou bude málo místa. Proto elegance, atd. mají jen zadní zadní lampičky na bocích u madel. Jakou tam chceš dávat, stejnou jako vepředu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PITU Odesláno Červenec 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Podle mne budeš dost limitovaný zástavnou výškou té lampičky, mezi stropnicí a střechou bude málo místa. Proto elegance, atd. mají jen zadní zadní lampičky na bocích u madel. Jakou tam chceš dávat, stejnou jako vepředu? Zadni lampičky na bocich mam,sem si vědom,že je tam malo mista,ale myslím že když uřežu ty nadstavce na šroubky,a trochu vypolstruji třeba polystyrenem stropnici tak mě to snad pusti,vyděl sem to někde tady na foru,ale ted to už nemužu najit :D Jinak dik chlope za snahu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 7, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2010 Neznalek to ma ve svem aute ale ted je mimo,tak jak dojede,urco ti rad poradi jak na to. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=25 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PITU Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Neznalek to ma ve svem aute ale ted je mimo,tak jak dojede,urco ti rad poradi jak na to.http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=25 Dik za rady, tak se tedy do toho ve středu pustim a snad se dilo podaři :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 ahoj, já mám vzadu origo přední přímo nad zadními sedačkami a upravovat jsem nic nemusel, jen přesně vyměřit, vyříznout,protáhnout kabeláž od přední lampičky, zasunout do tapecu a hotovo. :lool: prostor tam na tu lampičku je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Přesně tak :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PITU Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 ahoj, já mám vzadu origo přední přímo nad zadními sedačkami a upravovat jsem nic nemusel, jen přesně vyměřit, vyříznout,protáhnout kabeláž od přední lampičky, zasunout do tapecu a hotovo. prostor tam na tu lampičku je. Ahoj,takže si ani na te lampičce nic nemusel upravovat? To by bylo o.k,jen ještě,prosim tě lepil si tu lampičku,nebo to udrži jen ten tapec? ;) Jinak dik všem za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 (upraveno) Můžeš tam dát ten rámeček dá se objednat ve Škodovce Upraveno Červenec 13, 2010 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PITU Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Můžeš tam dát ten rámeček dá se objednat ve Škodovce Aha,dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Když tak si objednej k tomu rámečku i vnitřní plechový držáček (je to takový můstek a do něj pasují šroubky v lampičce), tak je to v originále u O2 vzadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PITU Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Když tak si objednej k tomu rámečku i vnitřní plechový držáček (je to takový můstek a do něj pasují šroubky v lampičce), tak je to v originále u O2 vzadu Taky dobry napad !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PITU Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Ahoj,chlopi všem děkuji za rady,jen takovy maly dotaz,cca vzdalenost od předni lampičky? Zitra rano odjiždim na chalupu a pustim se do toho,doufam že vše bude tak jak radite a vše bude o.k Stejně,když už do toho říznu,tak vim,že je to na mě!! dik za vaše rady, názory a infa. V patek nebo v sobotu se vam pochlubím !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PITU Odesláno Červenec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 tak hotovo ,jen musim dodat,že toho mista tam moc neni,cca 25mm,ale poradil sem si :D vypada to super,snad se mi podaři zde vložit foto.Děkuji všem ještě jednou za rady a nazory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Červenec 19, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2010 Hod foto taky bych si ju tam chtěl dodělat at mám nějakou inspiraci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PITU Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 foto nic moc ,až bude přiležitost hodim lepši i z předni ze superba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.