Přejít na obsah

Chipmannův černý cultík RS

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Guest chipmann

JJ funí hezky jak říká octavius už nemáme nafoukaný auta rád bych přijel chlape ,ale dnes jsem odvezl auto do servisu budou mi lakovat ty odřený prahy od dveří takže jsem 14 dní bez auta

Já osobně bych se bál při tom obřezávání.Trochu víc přitlačíš a je to v p....i.Jinak to vypadá moc hezky.

přesně tak a hlavně tohle jsem si nedělal sám ,ale kamarád který to dělá profesionálně prostě to radši sundám

Odkaz ke komentáři
JJ tak nějak mi to říkali taky se mi to moc nezdá a co ti všechno dělaly ??

Jeste nemam auto zpet, ale rikal ze pujdou dvere ven vsechny 4 odtrhaji ty ozdobne listy, nalakujou celej ten ram dveri i B sloupek, pak ze bude rozstrik do blatniku az po svetla aby sedel odstin. Nove listy a nove gumy. Ve Ctrtek tam budu volat.

Odkaz ke komentáři

Zdar panove, ctu to az ted, listy ze dveri sem odvrtaval a pak srouboval, neni to zadnej med ale ted me aspon nevrzou takze sem spokojenej, ja to vsechno lakoval a to i s klikama, sem rad ze to mam za sebou hlavne kliky ty zase prozmenu trocha vrzou, precejen oddelavali mi je v servisu a pak sem je jeste jendou oddelaval ja takze se to hold nekde projevi. Jinak listu pred spolujezdcem opatrne, zezadu jsou tri sroubky a dostat se tam je silenost musi jit ven kastlik a je to trocha blby ale de to. Jestli to pude i bez sundani, priklanim se nerozebirat a udelat co pude bez zasahu, je to skodovka, jak se do toho sahne tak to vrze :D

Jinak auto si oba dva i Olaf, pekne prolezte az vam je daji po oprve tech odrenejch ramu, at tam nelitate na tisickrat jak ja, hlavne zkontrolujte jestli vam opravdu vymenili gumy za nove. No a jestli vam i lakuji dvere, tak omrknout jeslti chodi vsechny kliky, jeslti drzi vsechny zaslepky klik. A jestli vam meni i kapoty tak omrknout mezery jestli je dobre spasovali. Nechci strasit jen vim co sem s tim mel za starosti tak pisu at se tomu vyvarujete hnedka.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...