cerrtinka Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Chip: o kolik to šlo teda dolů? je to dole o 2cm ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Tak tady nějaké aktualní foto tzn. folie a trošku toho snížení ;) nádhera ;) :) až na ten zadný stierač, ktorý kazí celkový dojem :) ...ale ja osobne by som si RS v čiernej nekúpil, pritom mám čierne autá rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 nádhera ;) :) až na ten zadný stierač, ktorý kazí celkový dojem :) ...ale ja osobne by som si RS v čiernej nekúpil, pritom mám čierne autá rád No a já ten stěrač zase moc chválím měl jsem ho i na původní octě a super věc a co se týká barvy já jinou než černou nechtěl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Chip: o kolik to šlo teda dolů? předek o 2,5cm a zadek o 3cm ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 jsem myslel, ze ji celou posadis na novy HP ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 No určitě by to nebylo špatný ,ale takhle to funguje víc než skvěle origo tlumiče Rs jsou o dost tužší jen ty pružiny stály za prd takže proto ta výměna a funguje to dobře !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Proč viděl jsi to někdy v realu ??? Je to neskutečná koza dokonce i teď by to sneslo větší snížení ,ale to už by s tím nebyla taková zábava ;) Jo videl ale v kombinacy s origo 18"-kama je podlemne tak akorat. Naco RS-o gdyz potom s ni nemuzes jet okresky naplno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 No právě že je to i s 18"-ctkama koza neskutečná věř mi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Taky se musím přidat a pochválit Ti jí. Je to opravdu krasavice. Též je to můj sen, ale ještě si chvíli na něj počkám. Jak slouží pružiny? Taky je mám objednaný na O1, každou chvíli by už měli dojít. Ještě jednou pochvala a ať dloho slouží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 Krásná Octa , je vidět že nezahálíš . Držám Ti palce Jinak SPZ máš prilepenou 3M oboustrannou páskou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 To Noac díky tak měl jsem dobré zkušenosti s eibachama i no své OI tak volba byla jasná i na OII Martin TDI : spz mám přilepenou oboustrankou od wurta přijde mi ještě lepší než 3M :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 dnes dorazila vzpěra kapoty takže se jde lakovat ten plech a potom se vrhnu na montáž :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 5, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2010 jsem zvědav na dojmy od koho si bral vzpěru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Tak vzpěra hotová bral jsem jí z obautodílů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 na tu jsem zvědavý, poreferuj, jak se montovala a jak fachčí a jaká je to kvalita, plus fotky, díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 ktera od nich to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Taky mě zajímají pak reference, jak to dopadlo, nahoď pak fotky a jak to chodí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Jj nafotím jen co bude lepší počasí a je to tato 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Tak tady foto té vzpěry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 taky jsem ju u nich chtel objednat... cekal jsem az ju nekdo zkusi montaz bez problemu? vypada to dobre! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 taky jsem ju u nich chtel objednat... cekal jsem az ju nekdo zkusi montaz bez problemu? vypada to dobre! No tak jsem asi první coo ?? :D montáž v pohodě nechtělo se mi dávat přemrštěných 2500tis od milotecu a tady ta za těch 1500kč je v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 vypadá to dobře Romčo ..ale sakryš stejně na těch fotkách je nejhezčí ten motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 chipmann: s tim predrazenym Milotecem naprostej souhlas cerrtinka: myslíš ten plastovej dekl?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 No taky tam víc vidět není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 chipmann: s tim predrazenym Milotecem naprostej souhlas cerrtinka: myslíš ten plastovej dekl?? noo přesně ten jak je hezky čistej že jo :D však se ví jak to myslím ne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 jjjj nabizelo se to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 noo přesně ten jak je hezky čistej že jo :D však se ví jak to myslím ne.. No tak toe jasný já měl vždy motor čistej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 6, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 No tak toe jasný já měl vždy motor čistej já víím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 taky vše nej k svátku .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Vzpera pekna!Ja mam Milotec a spokojenost taky..vypada to,ze je to uplne to samy..I ten "jekl" co se musi pridat pod kapotu.. Jinak milotecova stoji 1700 a ne 2,5.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.