burek Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 ale taky uz drandis v predu na novejch tlumicich... taky ty pred tim mely najeto xxxx tisic km a byly jety nutno PODOTKNOUT 0 Quote Link to comment
Dolke Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Taky potřebuju snížit a nevím si rady s výběrem podvozku:( chci pevný podvozek a snižení o -35mm Mato, mýslíš teda, že když koupim podvozek od AP nebude to až takovej shit?? 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 priplat si a kup stelovak AP 0 Quote Link to comment
kubiik Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 nevite nekdo kolik to AP cca vydrzi km a jestli jdou treba tlumice, tak jako HP, zrepasovat? 0 Quote Link to comment
mato88 Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 podla toho ako s tym jazdis :-) AP sa nedaju repasovat,ale daju sa kupit po kuse,teda aspon tlmice samotne,este co sa tyka toho jazdenia,ziaden podvozok do urcitej sumy,pre mna je to do 1000€ nie je urceny na pretekanie a drasticke zaobchadzanie,ak chces pretekarsky podvozok,tak musi byt to byt race podvozok,takze ked si niekto mysli ze ked si kupi nejaky podvozok z tych lacnejsich,ze bude neviem aky pretekar,tak na to nech rychlo zabudne :-) 0 Quote Link to comment
kubiik Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 tak jako je mi jasny ze od podvozku za 10 tis clovek nemuze ocekavat seper kvalitu a jizdni vlastnosti. jinak zadnej dravec za tim volantem nejsem, takze mi staci kdyz to nebude vyrazne horsi nez serie... akorat vaham mezi stelovakem od AP a pevnym HR... 0 Quote Link to comment
mato88 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 stelovak ma viacej plusov oproti pevnemu :-) 0 Quote Link to comment
kubiik Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 tak to jo, ale jde mi o kvalitu HR pevnej a AP stelovak.... 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 (edited) klidne bych sel do toho AP, taky ho budu brat na jare pro brachu na Passata :lool: snad se s matem domluvime :P Edited September 27, 2010 by houmik 0 Quote Link to comment
mato88 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 inak by som vam tiez chcel predstavit nase podvozky vlastne co budeme mat v ponuke,vyrabat nam ich bude nemecky malo vyrobca,ktori si vyraba sam tlmice a sam struny,vsetky komponenty vylucne nemecke,viac ako 20 rocne skusenosti s vyrobou podvozkov,certifikat samozrejmostou,vela roznych variant vysky pri pevnom podvozku,ceny budu este nizsie a bude to vacsia kvalita ako AP a vacsia kvalita ako Weitec a tiez ako Vogtland :-) bude viacej vykonovych variacii,ale nie vsetky budu pre vsetky auta,cca stelovak bude v cene niekde okolo 300€,pevny podvozok niekde okolo 220€,na jar nakladam na moje 50/40 pevny :-) uz sa tesim 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 ja chci na jaro nejaky slusny podvozek na Passata B5 :lool: 0 Quote Link to comment
MfM Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 a podle Vas ktera pružyna bude nejbliž seriovym co se tyče pohodlnosti? Ja slyšel že treba eibach pružiny pro O2 jsou mekči než seriove a gdyž se namontuje tak je auto tak akorat pohodlne, stabilnejši a ne drnca. Žadny štelovak, žadne nejake tlumiče nesnažte se mne premlouvat akorat me zajima ktere byste doporučily na bežne mestke jezdeni (maximalne -35mm). Jak jsou na tom mezy sebou eibach, weitec, KW? Samozrejmne budou montovane na seriove tlumiče. 0 Quote Link to comment
Guest houmik Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Ja mam ted KW a je fakt, ze pruzina jako takova byla silnejsi nez Weitec. Rekl bych, ze Weitec byl o neco mekci. Ale Weitec uz se nevyrabi, to tu psal mato, takze jedine nekde sezenes skladovy zasoby. 0 Quote Link to comment
mato88 Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 to je uplne jedno ktoru das street pruzinu,pri znizeni 35 nikdy nebudes citit rozdiel oproti serii,pokial nekupis nejake race pruziny! 0 Quote Link to comment
MfM Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 fakt joo? no tak to je super sprava akorat ja jsem takovy uchil že poznam jakoukoliv zmenu na podvozku takže určite poznam i tu pružinu. Samozrejme očekavam nejake zhoršeni vlasnosti co se tyče comfortu ale proste aby to nebylo drncani a dobrždovani nad každou nerovnosti na ceste. Jake zkušenosti mate s eibach-em? 0 Quote Link to comment
Recommended Posts