Gowster Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Tak to je mazec... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Tak to je sila.. :) nepomohol mu trochu chip?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Pokud došlo k uvolnění, tak by to bez čipu max. déle trvalo, řekl bych. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Tak to je sila.. :) nepomohol mu trochu chip?? To né, byla to opravdu "vada". V autě už fouká ARL :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Oki.. len som sa pýtal lebo rozmýšlam či niečo nespravím s tým mojím "výkonom".. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Moc krasna okta,pekne ty vyfuky,skoda toho turba no :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Škoda toho turba, mohlo sloužit trochu déle že! Ale zase ARL toho snese víc. Na kolik to teďka poladíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Asi to zůstane tak jak to je. Jsem spokojen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 Před pár dny proběhlo doladění softu k nové turbíně. Trochu jsme to s TDI FUNem projeli po dálnici ( FUN říkal že prý to na 77čku nejede špatně :D ), zvedl plnící tlak a motůrku se teď zase o něco lépe dýchá a nekouří. Jo a zase se to o něco lépe rozjíždí. :D Poděkování Zdeňkovi !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 To je dobře :D Ale tomu, co máš v podpisu prostě nevěřím, prt. je to nárůst výkonu skoro o 50%. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 Myslíš že měření na brzdě není pravdivé ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 U toho měření jsem nebyl, takže nemůžu hodnotit jeho přesnost, ale výsledek mi přijde nadsazený jak u výkonu, tak točivého momentu. I "věhlasný" pan Cimbu se drží při zemi a na daném typu motoru pomocí samotné úpravy ŘJ dělá výkon o asi 10 koní nižší, kroutící moment o skoro 50 N.m nižší, což víc odpovídá všeobecně uváděným mantinelům pro úpravy dieslových motorů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 Původně tam bylo taky 148/340 tzn. přibližně hodnoty jak udává pan Cimbu, ale já jsem chtěl po FUNovi max tak možná proto ten rozdíl a pan Cimbu se "jistí". FUN mi vysloveně řekl že to je na moje přání!! A hlavně je to celkem fuck jestli 150 nebo 160, napsal jsem co bylo změřeno, mám radost z toho jak to jede a nechci tady soutěžit o nejsilnější octu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 To potom leccos vysvětluje, prt. jsem pak večer ještě koukal na ABT a ani oni se svými zkušenostmi a zázemím nenabízí takové parametry. Jak dlouho už s tím jezdíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 od ledna a najeto cca 2000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 za půl roku najeto 2000km???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 njn, mám služební auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 to se tedy vyplatí ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Hehe, to i já mám od ledna najeto 5 a půl tisíce a to jsem byl doma 3 týdny :-D Nechci rýpat, ale s takovým nájezdem věřím, že to ten motor a další části pohonné soustavy vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 To ze jde z trysek vyzdimat 170 koni neni nic nenormalniho, jedna se o ostrej tuning, a nejsem jedinej co tohle z 77kw vyzdimal..,,, motor ma velkej mezichladic, ted ma i silne turbo ktere se montuje seriove do 110kw TDI a jedine co by se melo jeste vymenit je spojka. Pokud odejde tak se da jednohmota, a pokud si to zakaznik preje a dodrzi urcite podminky muzu mu udelat i takovejhle silnejsi tuning... Nejsem Cimbu co prekupuje sw, a nema ani vlastni valcovou zkusebnu.. Taky ne kazdemu udelam tohle, pokud chce nekdo bezpecnej tuning take delam okolo 145koni.. Navic, kazdej 77kw motor ma v serii ne 105koni ale okolo 115, 117koni.. Hold ty motory neco vydrzi, musim to vedet kdyz mam na nem prez 250 koni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Jsem rád, že jsi se tu vyjádřil i Ty jakožto autor úpravy a vysvětlil jí. PS: Cimbu pro mě není žádná modla, ba naopak, proto ten přívlastek u jeho jména je v úvozovkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Ja si jen myslim,nevim co je na tom pravdy ze jak uvadi vyrobce ty parametry 77kw 105 koni a 250Nm tak je to pri 4000ot/min a kdyz to nekdo zmeri na brzde pri vyssich otackach tak logicky tam neni 105 koni ale vice ne?Nebo se pletu?Tak mi to nekdo rikal.Takze ty kdyz to zmeris pri dejme tomu 4500ot/min tak tam je traba misto 105 koni tak 112koni,nebo pri kolika otackach to meri TDIFun? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 To může a nemusí být pravda, je potřeba se podívat na charakteristiku toho motoru, zda výkon i dál roste, prt. od určitých otáček většinou opět klesá. A taky záleží na tom, jakou metodou je výkon měřený, prt. v továrně ho zcela jistě neměří na brzdě hotového auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 To ne, ale kdyz udava vyrobce max vykon pri 4000 ot tak nez si to necha nekdo chipnout a TDI Fun to dela, ze to zmeri pred a po chipu tak tam musi byt vydet kolik tam je vykon pri 4000ot/min no ne? Potom, jak je vyssi pri 4000ot/min tak je pravda, ze auto ma vyssi vykon uz driv nez jaky udava vyrobce a pak kdyz to zmeri po chipu tak at to taky zmeri pri 4000ot/min a ukaze se skutecny rozdil pred a po chipu,si myslim ja, nevim jak to chodi presne, ale bylo by to logicke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 23, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2011 Auto se meri v celem rozsahu otacek, na posledni nebo predposledni kvalt, od temer volnobehu az po max otacky povolene vyrobcem motoru, takze je krivka vykreslena v celem rozsahu. A pokud nekdo nevi co a jak, rad pri uprave jeho auta vse vysvetlim :palec: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 TDIFun - Tak to je moc fajn,bo nekdo mi rika tak nekdo tak,tak se jen ptam a je fajn ze se najde normalni clovek kterej to vse vysvetli a ukaze,jinak diky a uz se moc tesim,fakt nevim jestli bych si to nechal chipnout u nekoho jineho nez u tebe,neverim jinym lidem nez tem co se tim zabyvaj doopravdy,tot muj nazor,sice usetrim treba 3 tis ale pak na motoru az se posere neusetrim nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 A já si počkám na firmu TFSI Fun 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 TDIFun - Tak to je moc fajn,bo nekdo mi rika tak nekdo tak,tak se jen ptam a je fajn ze se najde normalni clovek kterej to vse vysvetli a ukaze,jinak diky a uz se moc tesim,fakt nevim jestli bych si to nechal chipnout u nekoho jineho nez u tebe,neverim jinym lidem nez tem co se tim zabyvaj doopravdy,tot muj nazor,sice usetrim treba 3 tis ale pak na motoru az se posere neusetrim nic :lool: Já si taky myslel, že Cimbu a Sportmotor jsou nej firmy, ale pak jsem se svým Passatem zajel k TDIFUNovi a nestačil jsem zírat. Je to člověk na svém místě a ví co dělá. Vše mi bylo perfektně vysvětleno, auto důkladně proklepnuto a jede jako drak. Sice jsem to měl kus cesty, ale rozhodně nelituju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 jirka3 - Tak to jsem rad,ja mam stejny nazor,nebyl jsem tam jeste se svym autem ale lidi ktere znam k nemu jezdi a jsou az nad ramec spokojeni Zato vsechno TDiFunovi dekujem ze se stara o nase moturky a dava jim druhy dech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 A já si počkám na firmu TFSI Fun S TFSI je dost zábavy i bez firmy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.