Přejít na obsah

RED OII

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

U toho měření jsem nebyl, takže nemůžu hodnotit jeho přesnost, ale výsledek mi přijde nadsazený jak u výkonu, tak točivého momentu.

I "věhlasný" pan Cimbu se drží při zemi a na daném typu motoru pomocí samotné úpravy ŘJ dělá výkon o asi 10 koní nižší, kroutící moment o skoro 50 N.m nižší, což víc odpovídá všeobecně uváděným mantinelům pro úpravy dieslových motorů.

Odkaz ke komentáři

Původně tam bylo taky 148/340 tzn. přibližně hodnoty jak udává pan Cimbu, ale já jsem chtěl po FUNovi max tak možná proto ten rozdíl a pan Cimbu se "jistí". FUN mi vysloveně řekl že to je na moje přání!! A hlavně je to celkem fuck jestli 150 nebo 160, napsal jsem co bylo změřeno, mám radost z toho jak to jede a nechci tady soutěžit o nejsilnější octu. :D

Odkaz ke komentáři

To ze jde z trysek vyzdimat 170 koni neni nic nenormalniho, jedna se o ostrej tuning, a nejsem jedinej co tohle z 77kw vyzdimal..,,, motor ma velkej mezichladic, ted ma i silne turbo ktere se montuje seriove do 110kw TDI a jedine co by se melo jeste vymenit je spojka. Pokud odejde tak se da jednohmota, a pokud si to zakaznik preje a dodrzi urcite podminky muzu mu udelat i takovejhle silnejsi tuning... Nejsem Cimbu co prekupuje sw, a nema ani vlastni valcovou zkusebnu.. Taky ne kazdemu udelam tohle, pokud chce nekdo bezpecnej tuning take delam okolo 145koni..

Navic, kazdej 77kw motor ma v serii ne 105koni ale okolo 115, 117koni..

Hold ty motory neco vydrzi, musim to vedet kdyz mam na nem prez 250 koni :blink:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ja si jen myslim,nevim co je na tom pravdy ze jak uvadi vyrobce ty parametry 77kw 105 koni a 250Nm tak je to pri 4000ot/min a kdyz to nekdo zmeri na brzde pri vyssich otackach tak logicky tam neni 105 koni ale vice ne?Nebo se pletu?Tak mi to nekdo rikal.Takze ty kdyz to zmeris pri dejme tomu 4500ot/min tak tam je traba misto 105 koni tak 112koni,nebo pri kolika otackach to meri TDIFun?

Odkaz ke komentáři

To ne, ale kdyz udava vyrobce max vykon pri 4000 ot tak nez si to necha nekdo chipnout a TDI Fun to dela, ze to zmeri pred a po chipu tak tam musi byt vydet kolik tam je vykon pri 4000ot/min no ne? Potom, jak je vyssi pri 4000ot/min tak je pravda, ze auto ma vyssi vykon uz driv nez jaky udava vyrobce a pak kdyz to zmeri po chipu tak at to taky zmeri pri 4000ot/min a ukaze se skutecny rozdil pred a po chipu,si myslim ja, nevim jak to chodi presne, ale bylo by to logicke.

Odkaz ke komentáři

TDIFun - Tak to je moc fajn,bo nekdo mi rika tak nekdo tak,tak se jen ptam a je fajn ze se najde normalni clovek kterej to vse vysvetli a ukaze,jinak diky a uz se moc tesim,fakt nevim jestli bych si to nechal chipnout u nekoho jineho nez u tebe,neverim jinym lidem nez tem co se tim zabyvaj doopravdy,tot muj nazor,sice usetrim treba 3 tis ale pak na motoru az se posere neusetrim nic :smich:

Odkaz ke komentáři
TDIFun - Tak to je moc fajn,bo nekdo mi rika tak nekdo tak,tak se jen ptam a je fajn ze se najde normalni clovek kterej to vse vysvetli a ukaze,jinak diky a uz se moc tesim,fakt nevim jestli bych si to nechal chipnout u nekoho jineho nez u tebe,neverim jinym lidem nez tem co se tim zabyvaj doopravdy,tot muj nazor,sice usetrim treba 3 tis ale pak na motoru az se posere neusetrim nic :lool:

Já si taky myslel, že Cimbu a Sportmotor jsou nej firmy, ale pak jsem se svým Passatem zajel k TDIFUNovi a nestačil jsem zírat. Je to člověk na svém místě a ví co dělá. Vše mi bylo perfektně vysvětleno, auto důkladně proklepnuto a jede jako drak. Sice jsem to měl kus cesty, ale rozhodně nelituju :smich::palec::palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...