Jump to content

Nefunkční venkovní klika

Recommended Posts

Ahoj je tu někdo z Prahy?Mám dost veliký problém.Koupil jsem si octavia 2 1.9tdi bxe r.v.2006 a od začátku nešli otevírat zadní levé dveře venkovní klikou.Oteviral jsem to jen že vnitr.Jednou jsem na to zapomněl a zapnul dětskou pojistku je to ten otočný zámek a zabouchnul je.A teď nejdou otevřít.

Potřebuji to otevřít a rovnou nasadit lanko.

Prosím pomozte mi někdo z Prahy.Klidně přijedu kam bude potřeba.

Jsem z Prahy 18 Letňan

Foto venkovní kliky

20260202_193331.jpg

20260203_151238.jpg

Sundal jsem i vnitřní tapec,ale bohužel tam je plech který je přinytovany.Potreboval bych nutně ty dveře otevřít a deaktivovat dětskou pojistku.Specha to kvůli STK musím tam být nejpozději 26.3.2026.Byl by někdo ochotný mi stim pomoct to otevřít?Nejlépe z Prahy a okolí max 30km

Jsem z Prahy 18 Letňany 

Díky moc za odpovědi 

20260228_182119.jpg

Tak se mi to povedlo otevřít háčkem přes krytku.šla normálně sundat že jsem nemusel povolovat ten torx 20 na boku dveří.Nejspis původní majitel to nedotahl asi.Ted musím najít to lanko a vrátit ho zpět do kliky.Jenze já tam nic nevidím.Chtelo by to asi nějakou kamerku se světlem abych viděl kde je spadle 

Lanko je nasunuty v tom zobačku viz odkaz na návod 

Skus ho přez krytku nahmatat prstem a pomoci hačku vytáhnout 

Pokud tam nebude budeš muset rozebrat dveře kouknout jestli nespadlo to dveří nebo dohnat jiný