Markos44 Odesláno Únor 24 Sdílet Odesláno Únor 24 Ahoj je tu někdo z Prahy?Mám dost veliký problém.Koupil jsem si octavia 2 1.9tdi bxe r.v.2006 a od začátku nešli otevírat zadní levé dveře venkovní klikou.Oteviral jsem to jen že vnitr.Jednou jsem na to zapomněl a zapnul dětskou pojistku je to ten otočný zámek a zabouchnul je.A teď nejdou otevřít. Potřebuji to otevřít a rovnou nasadit lanko. Prosím pomozte mi někdo z Prahy.Klidně přijedu kam bude potřeba. Jsem z Prahy 18 Letňan Foto venkovní kliky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Markos44 Odesláno Únor 28 Autor Sdílet Odesláno Únor 28 Sundal jsem i vnitřní tapec,ale bohužel tam je plech který je přinytovany.Potreboval bych nutně ty dveře otevřít a deaktivovat dětskou pojistku.Specha to kvůli STK musím tam být nejpozději 26.3.2026.Byl by někdo ochotný mi stim pomoct to otevřít?Nejlépe z Prahy a okolí max 30km Jsem z Prahy 18 Letňany Díky moc za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 4 Sdílet Odesláno Březen 4 (upraveno) Nejty odvrtáš a dáš nýtovací matice poté 6ka šroubek velkoplošná podložka https://www.club-opel.cz/viewtopic.php?f=150&t=190 Upraveno Březen 4 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Markos44 Odesláno Březen 4 Autor Sdílet Odesláno Březen 4 Tak se mi to povedlo otevřít háčkem přes krytku.šla normálně sundat že jsem nemusel povolovat ten torx 20 na boku dveří.Nejspis původní majitel to nedotahl asi.Ted musím najít to lanko a vrátit ho zpět do kliky.Jenze já tam nic nevidím.Chtelo by to asi nějakou kamerku se světlem abych viděl kde je spadle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 4 Sdílet Odesláno Březen 4 Lanko je nasunuty v tom zobačku viz odkaz na návod Skus ho přez krytku nahmatat prstem a pomoci hačku vytáhnout Pokud tam nebude budeš muset rozebrat dveře kouknout jestli nespadlo to dveří nebo dohnat jiný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Markos44 Odesláno Březen 4 Autor Sdílet Odesláno Březen 4 Odkud si?Byl bys mi ochotný nějak stim pomocí.Jsem z Prahy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 4 Sdílet Odesláno Březen 4 To maš ke mě dost z ruky ja sem z karlovarska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.