reinxed Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Romane to nemusíš zjišťovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Libore ja jsem mel na aute behem jednoho leta dve znacky kol... Pirelky P Zero Rosso a ted mam Continental Contact Sport 3. Subjektivne muzu rict, ze lepsi jsou ty Contiky. Pirelky byly lepidla, to zas jo, ale vydrzely fakt hodne malo. Taky mi prisly mene pohodlne. A na desti jsou urcite lepsi ty COnti, ale to muze byt dano mnozstvim vzorku. A pirelky taky vice hucely. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 jak bylo receno kazdej ti doporuci co mu vyhovuje, ja mam taky svoji znacku a zatim jsem neslysel ze by nekdo najel na gume tolik jako ja a wrrcko. Zalezi jak jezdis no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Rozhodně bych ale nešel do Barumu a to ani kdyby ta guma byla za 50% ceny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Do Barumky určitě nepůjdu.Než jsem koupil Octávku měl jsem Vectru a na ní Nokiany a ty držely.Dojezdil jsem je a koupil opět Nokiany a ty se ztrácely před očima. Vyhodil jsem 9000 Kč z okna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Taky jsem měl Vectru B combajna ve fialové perletové metalize a ještě ted ji potkávám ve městě...1,6 16kV nostalgie jako prase... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Já jsem ji prodal tchýni. Takže jí vidím skoro každý den. Za 3 roky užívání jsem si nemohl na nic ztěžovat.Byl to benzín 2.0 16V a auto šlape dodnes jak hodinky. Samozřejmě výměna základních věci , které se musí po určitých km měnit. Motor je tichoučký a nedávno jak jsem se svezl tak jsem myslel , že nemám ani nastartováno. Těžko jsem si na TDI zvykal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Já jsem ji prodal tchýni. Takže jí vidím skoro každý den. Za 3 roky užívání jsem si nemohl na nic ztěžovat.Byl to benzín 2.0 16V a auto šlape dodnes jak hodinky. Samozřejmě výměna základních věci , které se musí po určitých km měnit. Motor je tichoučký a nedávno jak jsem se svezl tak jsem myslel , že nemám ani nastartováno. Těžko jsem si na TDI zvykal. Ja si na ten kroutak a pruznost zvykl velice rychle :D :o Taky jsem jezdil v 2.0i 16V 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Klucíí poraďte mi s jednou věcí. Od klínového řemene se mi ozývá rachotění (štěrkání ), není to sice moc ,ale jde to slyšet. Nemůže to být nějaká napínací kladka - volnoběžka? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 jen chvili po nastartovani nez se to "zahreje" ? A pri hodne nizkych teplotach ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Ano je to tak jak píšeš. Po zahřátí to musím ještě prověřit ,ale myslím ,že to není tak hrozné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 to same dela i me a v podstate vorlajzovy cim je auto starsi tim jsou zvuky jine, podle Garnyho pomuze striknout troska silikonoveho oleje na spodek remenu kdyz je nastartovano a mas na chvili klid, remen proste vrze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 No nemyslím , že to vrže řemen. Je to štěrkání jako něco volného nebo vychozeného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 to same dela i me a v podstate vorlajzovy cim je auto starsi tim jsou zvuky jine, podle Garnyho pomuze striknout troska silikonoveho oleje na spodek remenu kdyz je nastartovano a mas na chvili klid, remen proste vrze. Neprokluzuje pak?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Prosinec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Tak volal jsem mechanikovi a ten řekl , že by to mohla být nějaká volnoběžka. Prý to odchází tak nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 Vodící kladka, ne? Měnil jsem jí kdysi na Fabii, začalo to pískat, ale potřeboval jsem jezdit, tak jsem jezdil tak dlouho až se ozvala rána, smrádek a kouř, kladka se zadřela, řemen přetrhl a já poprvé yvzkoušel záruku mobility :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 Neprokluzuje pak?? trosku ne tunu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 19, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 No jasně, ale i tak...myslím, že se na to kdysi používala křída nebo klouzek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 Tak dnes jsem si dokoupil ke kapříkovi k vánocům ještě sumečka.Už se těším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak, před chvíli jsem dojel domů a mám jednu nepříjemnost. Rozsvítila se mi kontrolka motoru a hláška Emise do dílny. :lool: Odborníci co by to mohlo být? Auto jeden normálně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Taky se mi to jednou stalo ale když jsem zajel do servisu na diagnostiku tak to bylo vyhodnoceno jako sporadická závada která se už neobjevila.Zkus to zitra prosledovat co Ti napíše palubní pc :lool: Asi bych se zatím neplašil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Při vypínání motoru jsem zjistil , že už není takové tíché , ale je hlučnější ,jakoby se motor zachvěl. No uvidíme zítra ,jsem objednaný u známého mechanika tak držte palce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 Takže byl jsem na diagnostice a je to klapka - hlásilo to žádný signál. Byla také vypálená pojistka. Originál škrtící klapka bude za 5300 Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 cau cau tento problem uz se resil a je popsan v sekci zavady motoru 2,0TDI, klapce pravdepodobne nic neni at zkusi provizorne natahnout drat mezi klapkou a jednotkou zavada by mela zmizet, pokud ano tak staci jen drat natahnout tou cestou kde ma byt. mej se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Leden 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 No říkal jsem to mechanikovi ,že to může být drátem.Tady jsem se o tom na foru dočetl. Vyměnil pojistku a znova to diagnostikoval a usoudil , že je špatná.Chybu vymazal a kontrolka nesvítí. Raději to nechám ještě prověřit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Libore: zapomněl jsi mi poslat to WINko.V ponděli bych rozhodil sítě ohledně té klapky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Takže klapka vyměněna. Cena klapky byla 5700 Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 7, 2010 Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Takže klapka vyměněna. Cena klapky byla 5700 Kč. tak hlavně že na to přišli Mě se bohužel nikdo ani neozval i když ze začátku slibovali že se dostanou rozhodně s cenou níž :P na lidi neni spoleh...bohužel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Leden 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2010 Romane nevadí. Už to nemusíš řešit.I tak ti děkuji za ochotu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Tak jak Vám to kluci startuje v těch mrazech? Ráno bylo u nás -24 stupňů a Elegance chytla krásně. Měl jsem z toho celkem obavu. Snad už ty mrazy nebudou tak velké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.