Přejít na obsah

Reinxed

Doporučené příspěvky

Libore ja jsem mel na aute behem jednoho leta dve znacky kol... Pirelky P Zero Rosso a ted mam Continental Contact Sport 3. Subjektivne muzu rict, ze lepsi jsou ty Contiky. Pirelky byly lepidla, to zas jo, ale vydrzely fakt hodne malo. Taky mi prisly mene pohodlne. A na desti jsou urcite lepsi ty COnti, ale to muze byt dano mnozstvim vzorku. A pirelky taky vice hucely.

Odkaz ke komentáři

Já jsem ji prodal tchýni. Takže jí vidím skoro každý den. Za 3 roky užívání jsem si nemohl na nic ztěžovat.Byl to benzín 2.0 16V a auto šlape dodnes jak hodinky. Samozřejmě výměna základních věci , které se musí po určitých km měnit. Motor je tichoučký a nedávno jak jsem se svezl tak jsem myslel , že nemám ani nastartováno. Těžko jsem si na TDI zvykal.

Odkaz ke komentáři
Já jsem ji prodal tchýni. Takže jí vidím skoro každý den. Za 3 roky užívání jsem si nemohl na nic ztěžovat.Byl to benzín 2.0 16V a auto šlape dodnes jak hodinky. Samozřejmě výměna základních věci , které se musí po určitých km měnit. Motor je tichoučký a nedávno jak jsem se svezl tak jsem myslel , že nemám ani nastartováno. Těžko jsem si na TDI zvykal.

Ja si na ten kroutak a pruznost zvykl velice rychle :D :o Taky jsem jezdil v 2.0i 16V

Odkaz ke komentáři

cau cau tento problem uz se resil a je popsan v sekci zavady motoru 2,0TDI, klapce pravdepodobne nic neni at zkusi provizorne natahnout drat mezi klapkou a jednotkou zavada by mela zmizet, pokud ano tak staci jen drat natahnout tou cestou kde ma byt.

mej se

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...