Snake Odesláno Červenec 16, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2010 Ahojte, teraz ked mam teply motor som si vsimol ze mi vrzga spojka, ale naozaj nechutne (vid prilozene video). Cim to je? Kazdy pise nieco ine, raz lozisko, potom ze staci namazat. Spojka nepresmykuje a funguje v poriadku (myslim teda, rozbiehal som sa a islo to normalne). Za studena neviem. Zajtra editnem ci to robi Sequence_01.zip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Červenec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2010 po hodinke menší update, keď som zaradil rýchlosť a vyšlapol, tak to robí už len úplne dolu a aj to keď sa vraciam (vypúšťam spojku do záberu), taktiež na neutrále (a je to ovela ovela menej pocutelne, ked zavriem kapotu tipujem ze to nebude vobec pocut). Uvidím ráno keď motor vychladne a potom ho skúsim opäť zahriať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
STIB Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Už to máš vyřešené?Mám stejný problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave 78 Odesláno Srpen 18, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2010 Ahojte, teraz ked mam teply motor som si vsimol ze mi vrzga spojka, ale naozaj nechutne (vid prilozene video). Cim to je? Kazdy pise nieco ine, raz lozisko, potom ze staci namazat. Spojka nepresmykuje a funguje v poriadku (myslim teda, rozbiehal som sa a islo to normalne). Za studena neviem. Zajtra editnem ci to robi Sequence_01.zip To je hnusný zvuk......Netuším jaký tam je převod od pedálu,ale nepomohlo by promazat?Ne přímo spojku,ale ten převod?Lanko /páka,nebo vypínací válec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
STIB Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Už to mám vyřešené,stačilo promazat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 a čo si premazal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
STIB Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Styčnou plochu mezi ložiskem a přítlačákem.5minut práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Srpen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 U mňa by to bolo tak 20 hodín, keďže neviem kde to je :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuKKaS Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Snake ja mam taky podobny problem len nie vrzganie ale ked preradzujem z 1tky do dvojky za studna tak pocujem s pod pedala ako si spojka "odfukne"... + pri kazdom stlaceni spojky pocujem take puknutie ale to som zistil ze to robi uchyt pruziny spojky sa pohybuje hore dole a tak jemne pukne ked sa vrati na povodne miesto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest spedobb Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Mám rovnaký problém ako Snake. Poradte čo konkrétne premazať. Vďaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.