škodik Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 Ahoj, jelikož mám poleptanou palubku z kraje tak jsem uvažoval ,že bych dal přídavný budíky tak jak je má nissan 350Z. Ale nejsem si jist ,že se to povede tak aby to vypadalo tak , jakože to tam patří. Tak se ptám jestli používáte přídavné budíky a kde je máte. Na A-sloupek je nechci a místo prostoru pod radiem chci zachovat. Nakonec nepoužiji žádný a bude.Mělo (má) se jednat o tlak turba a tlak a teplota oleje.díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 já je dal jsem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcsolle Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 moje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 Dočasně takto ,už 11měsíců 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 jen se nemůžu rozhejbat jestli teplotu-tlak oleje- tlak turba nebo telota oleje- tlak turba - teplota výfukových ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.