Přejít na obsah

Octavia combi 1.9 TDi zelena metaliza

Doporučené příspěvky

Tak mi dneska v noci ukradli pred barakem moji OC1,co jsem si koupil pred mesicem a pul.Nastesti me pri koupi moje pritelkyne donutila to pojistit uplne na vsechno ale stejne bych jim zlamal ruce tem zlodejum. Byl to kombik OC1 tmave zelena metaliza,1.9 TDi,vybava Ambiente,vse v elektrice,automaticka klimatizace,vyhrivane sedacky,ASR atd. SPZ-4M2 83 65 byla ukradena v Olomouci na ulici Trnkova.Nepocitam s tim,ze by ji nekdo videl nebo identifikoval ale kdyby ano,odmena jista.

Odkaz ke komentáři

Tak sem ted prijel z navstevy na Policii CR,kde jsem videl zajimave video z jedne Olomoucke benzinky.Je na nem moje ukradena Octavka i s tim parchantem zlodejem.Ten dacan,nejen ze mi ukradnul auto ale jeste si v klidu zajel na Shellku,natankoval,skocil do auta a ujel. Bohuzel videozaznam je dost spatny,takze nevim jestli ho identifikuji. :palec:

post-4401-1280424041_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Tak sem ted prijel z navstevy na Policii CR,kde jsem videl zajimave video z jedne Olomoucke benzinky.Je na nem moje ukradena Octavka i s tim parchantem zlodejem.Ten dacan,nejen ze mi ukradnul auto ale jeste si v klidu zajel na Shellku,natankoval,skocil do auta a ujel. Bohuzel videozaznam je dost spatny,takze nevim jestli ho identifikuji. :lol:

ty kraavo to je debil drzy at mu zlamu ruky jak ho chytia ,drzim palce

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...