Luke288 Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 přátelé, minulý týden jsem chytil tyhle km spokojenost (r.v.04), ve 180tis km se měnily tlumiče a péra, říkám si že už na to asi měly nárok. nicméně včera začala protestovat převodovka, nejdřív šla zařadit jenom dvojka (což je 220km od domova vcelku nepříjemný), nakonec jsem to rozhejbal tak, že šla 2ka a 4ka. pak přišel stage II, kdy šla jenom 1ka, 3ka a 5ka. současnej stav je takovej, že jde zařadit všechno krom zpátečky, což je asi nejhorší varianta. dostávám se do vcelku vtipných situací, zkuste si zaparkovat někde kde na vás je vidět a pak auto tlačit ven začínám se utvrzovat v tom, že hranice 200tis km je taková ta konečná zdravá a od tý doby už jsou věci značně nejistý. zítra vezu auto k doktorovi, tak jsem zvědavej jestli bude převodovka (možná i spojka) na výměnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Môže to mať súvis s teplotou. Pozorujem zlé radenie pri vysokých alebo pri veľmi nízkych teplotách. Ja som včera išiel s otcom v 33-36°C po meste a po diaľnici a v tom teple šla úplne (resp. nešla) tvrdo zaradiť dvojka - bolo aj počuť brutálny zvuk chce to ísť do servisu len nie je čas, som zvedavý čo ti povedia. Auto má 111tis. km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 tohle teplotou nebude, parkuju v garáži, takže přes noc auto zchladne na 20°C a dneska to je uplně stejný...jak říkám, na to jak svý auto všude chválím, tak poslední dobou mě trochu sere... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Nebylo to na Octě, ale taky sem měl tyhle problémy a na vině bylo opotřebený obložení spojky. Po výměně všechno v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Pomůže i výměna oleje v převodovce. Těm hláškám o "celoživotní náplni" nevěřte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 No ja som zvedavý, ale je to na 2 dni bez auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Olej ani teplota nezpůsobí takovéhle problémy s řazením, to bude nějaký mechanický problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Tak tam bude problém so synchronom, ale prejavuje sa to stále keď sa to nahreje alebo keď je veľká zmena teploty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Tohle je spojka...mam s tim zve zkusenosti a teda bohuzel uz v 60-ti tkm .... Mozna take setrvak, ale to se pozna az to rozdelaji...co to mas za motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Pokiaľ viem tak obaja 1.9TDI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Luke ma jednu z prvnich 1.9TDI a tusim ze je bez chipu. Luke nezapomen ze set setrvak spojka original se da koupit o dost vyhodneji nez ve skodovce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Lukyn chip měl ale už po výměně spojky(nebo turba) nevím to přesně se na to vykašlal. Hold holka je nemocná a musi na rehabilitace.P.S Lukyne já už myslel že ji máte dávno prodanou a že na sebe už "třikrát" vydělala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Luke pekné výročie... Tiež si myslím že to bude naskôr spojkou, ja dávam octu do servisu začiatkom auusta kvôli spojke, pravdepodobne ložisko bude po živote a uvidím po rozobratí či aj niečo viac... Našťastie je to ešte v záruke, ale pri 90t km... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 No tak to budes mit velke starosti se zarukou na spojku...vsadim se ze ti to jen tak na zaruku neuznaji, rozdelaji to bude spalena a reknou ti ze spojka byla znicena dlouho trvajicim a castym prokluzovanim a ze je to chyba ridice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Tak mám tam nejaké známosti a chodím tam s obidvomi autami na servis tak niečo sa snáď vybaví... zatiaľ je to v štádiu že len ložisko, uvidím po rozobratí ako bude vyzerať lamela a prítlačák, ale problém som doteraz so spojkou nemal žiadny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 23, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 Ja tam jezdim se ctyrma autama a znamosti v servisu mam take a je mi to prd platne, protoze problem je ze spojka vzdy chodi do MB na posouzeni a pak to MB nezaplati, takze to bud zacvaka tvuj servis a nebo ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 od pátku do příštího pátku je v servisu. motor je v serii, chip byl zezačátku a spojka se kvůli němu měnila v 70tis km. mechanici se přikláněli v 90% na spojku, teplota tam nebude hrát moc roli, bude to jak píše mischicka mechanická záležitost. romane ještě ne, ještě pořád je u mě a chtěl jsem aby ještě nějakej čas byla (ale pravdu máš, že už si na sebe mockrát vydělala:) ), jelikož teď si přijdu jako řidič z povolání (trochu se to dotýká i ČEZu) a chtěl jsem to dojezdit s oktávkou. doufám, že to bude ta spojka, to není takovej ranec. každopádně teď mám půjčenou A6 3.0 nafta a to je jinčí svezení, těžko se mi bude vracet.... jinak spojka na záruku to je vždycky na dlouho a hodně složitý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 resume: odešla spojka a setrvák, tzn výměna plus je načatej synchron na trojce, což se občas za studena projevilo, že tam šla přes zuby. tzn výměna těchto věcí a jezdíme vesele dál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 no tak to je celkem solidni darda...cena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 cenu ještě nevim, ale vzhledem k tomu, že jsem čekal kouslou převodovku a nakonec to bude jen spojka a setrvák, když spojku jsem měnil kdysi za 12K, tak mi to přijde jako ještě relativně přijatelný. zejtra si pro ní jdu, tak pak nahodim cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 cece 12T za po poridis orginal spojku i setrvak neblbni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 V autorizaku setrvak a spojka s praci vyjde kolem 30t...zalezi co ten synchron. Na netu se da spojka poridit za 6.5 a setrvak za 8(pro 1.8TSi teda)...a samozrejme nekoho kdo to kvalitne udela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 to ani nepotrebujes udela ti to skodovka ze jo, teoreticky by nemeli odmitnout ani neoriginal ale za tech 12 - 15T sezenes i original 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 200 000 km to je mazec... já teď překonal 80 000 km... za necelé 3 roky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Já 85 a auto bude mít letos v prosinci 5 let :-) Ale u mě je to dané pravidelnými pobyty v zahraničí, jinak bych už měl tak 150k km :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Ja mam 77 za 3 roky mam to taky proto protoze mam jeste motorku a toho Multakajinak bych mel uz taky ranec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 My máme za 4 roky 40tkm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 To já teď za 4 roky 68tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Já jsem taky mezi Vámi ... mám za čtyři roky 52 000 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Tak to já s Octávkou za 2 měsíce co ji mám 7 tis. km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.