Přejít na obsah

Malé velké výročí

Luke288

Doporučené příspěvky

přátelé, minulý týden jsem chytil tyhle km

spokojenost (r.v.04), ve 180tis km se měnily tlumiče a péra, říkám si že už na to asi měly nárok. nicméně včera začala protestovat převodovka, nejdřív šla zařadit jenom dvojka (což je 220km od domova vcelku nepříjemný), nakonec jsem to rozhejbal tak, že šla 2ka a 4ka. pak přišel stage II, kdy šla jenom 1ka, 3ka a 5ka. současnej stav je takovej, že jde zařadit všechno krom zpátečky, což je asi nejhorší varianta. dostávám se do vcelku vtipných situací, zkuste si zaparkovat někde kde na vás je vidět a pak auto tlačit ven :angry:

začínám se utvrzovat v tom, že hranice 200tis km je taková ta konečná zdravá a od tý doby už jsou věci značně nejistý. zítra vezu auto k doktorovi, tak jsem zvědavej jestli bude převodovka (možná i spojka) na výměnu...

199lq.jpg

200ov.jpg

Odkaz ke komentáři

Môže to mať súvis s teplotou. Pozorujem zlé radenie pri vysokých alebo pri veľmi nízkych teplotách. Ja som včera išiel s otcom v 33-36°C po meste a po diaľnici a v tom teple šla úplne (resp. nešla) tvrdo zaradiť dvojka - bolo aj počuť brutálny zvuk :palec: chce to ísť do servisu len nie je čas, som zvedavý čo ti povedia. Auto má 111tis. km :angry:

Odkaz ke komentáři

od pátku do příštího pátku je v servisu. motor je v serii, chip byl zezačátku a spojka se kvůli němu měnila v 70tis km. mechanici se přikláněli v 90% na spojku, teplota tam nebude hrát moc roli, bude to jak píše mischicka mechanická záležitost.

romane ještě ne, ještě pořád je u mě a chtěl jsem aby ještě nějakej čas byla (ale pravdu máš, že už si na sebe mockrát vydělala:) ), jelikož teď si přijdu jako řidič z povolání (trochu se to dotýká i ČEZu) a chtěl jsem to dojezdit s oktávkou. doufám, že to bude ta spojka, to není takovej ranec.

každopádně teď mám půjčenou A6 3.0 nafta a to je jinčí svezení, těžko se mi bude vracet....

jinak spojka na záruku to je vždycky na dlouho a hodně složitý...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...