Dakie Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 díky chlapi! Octavius: tak jsem nahodil domu, že si dal podnět na lišty v barvě a prej ani náhodou :) ale jak jsem říkal, nechám si udělat VT a pak se rozhodnu vrtá mi to hlavou :D Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Neboj doma to máme všichni stejný, musíš pomaloučku polehoučku Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 tak kdybych poslouchal doma, tak Golfik takhle nevypadá, ale je to série v novým laku Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Hele nevím, co to udělá s hnědou, ale na Leonu (na šedé) ty lišty v laku dost pomohly. Když byly v barvě auta, vypadalo divně vysoký a úzký, ty lišty mu vrátily původní tvar. Ale je pravda, že je mám i na čumáku a zadku... Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 GIII story aneb jak se z ošklivého káčátka princezna stala máš to fakt pěkný Dakie, doufám že to co nejdřív uvidim na živo. Jak si byl na makru tak bych se i přihlásil, ale pracovní povinnosti mi to nedovolili :) tak jsem aspoň mrknul když jsem šel na cigárko a kontrolu parkoviště Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 co tam děláš? ochranku? až budeš na Vyskři, tak dej vědět Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 jj jak řikáš, jen vedoucího směny...takže jak mi pár kamarádů z makra řeklo, já jsem to netáhlo co nic nedělá a bere za to peníze :) na Vyskeř pojedu v neděli někdy po obědě. To budu mít takový návštěvní kolečko Soběslavice, Turnov, Vyskeř :( Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 v neděli to zrovna nebude ten pravej termín :) budu po svatbě a hlavně musíme pak uklidit sál.. a v pondělí hned odjezd na dovču.. Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 26, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 nezapomeň, až se tě budou ptát, tak nesmíš říct hned ano,ale musíš chvíli váhat a pak teprve "ano" :-) nesmí si být tebou hned od začátku jistá:-)))) jinak hodně štěstí přeju Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2011 jasný, tohle mám připravený :) Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Srpen 27, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 no Dakie něco se ke mě doneslo v pátek od Jíři ;) tím to samozřejmě přehodnocuju, není všem dnům konec. Jinak hodně štěstí a pevný nervy :) Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Prd měl připravený, řekl "ano" ještě dřív, než se ho farář zeptal :D Nedočkavec :D Jinak ještě jednou velká gratulace i v mé virtuální podobě! Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2011 tak na golfu nic nového, krom odřenýho kola od maminy.. ale u mě malá změna proběhla ;) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 Gratulace pane, ať to šlape jak má :-) Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 8, 2011 Sdílet Odesláno Září 8, 2011 typííído, máš odvahu všechno naslibovat před bohem:-) Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Petane zatím žádná sms(olej.. ) v pondělí bych mu hned volal tak to nějak vyzjisti a napiš..Jinak jak to bude s fotkama od Luckyho..Psal jsem mu ale neozval se.Kdyžtak sz... ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2011 nj, páč jsem zapomněl zjistím a zítra nebo v neděli písnu fotky už jsou u mě, tak ti je pak můžu přivézt Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Pohlad Golfíka po víčku oleje...Dneska mám olej doma. :)Tak koukej dorazit.... ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2011 trošku nekvalitní foto nového snížení :) mělo by to bejt cca o 1,5cm níže.. na nápravě nárazníku už se pracuje, musím sehnat jinej IC, tenhle mi nedovolí přidělat nárazník tak, jak má bejt a tlačí ho takhle dolů :( Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 To snizeni je hnus co, stale problemy :D Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2011 problémy ne :) je to v pohodě ;) akorát lízo nemůžu mít denně, protože bych nevjel na zahradu, takhle mám mezi nárazníkem a asfaltem 1cm a lízo má dalších 5cm... :D ale jinak si fakt nestěžuju, už jsem si zvyknul, jen manželka občas zanadává, když si půjčí auto :) Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Září 28, 2011 Sdílet Odesláno Září 28, 2011 gratulujem a vitam ta v klube zenatych a s golfikom si sa krasne vyhral,klobuk dole :-) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2011 mato888: díky pane :) jinak mám doma holku od ZA :) Vladan: zas tak slow ne... Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 Ja to ted povesil na bricho, kdyz jsem vyjizdel z podzemni garaze ve Vidni. Co je to vedle za gazika? :D Vypada legracne. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 když si pustíš video, tak si vyhledej ještě jak zajíždím na zahradu :) lízo musí bejt dole :( gazik je sériovka na 18" :D Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Hele kamo gdybys tam mohl dat naky lepsi koncovky? :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky