Přejít na obsah

VW Golf TDI GT


Dakie

Doporučené příspěvky

Tak konečně nadešel čas k představení mýho aktuálního mazla :palec: Je to VW Golf 3. generace, r.v. 1996, 4x el. okna, klima, ABS, výhřev sedaček.. Pár fotek jak jsem ho koupil :lol:

 

pak se na něm postupně pracovalo - rozvody, nové kotouče a desky, vyměněno naftové čerpadlo za verzi z motoru AHF - 81kW, všechny filtry, u klempíře se vyměnili prahy a napasovaly nové blatníky, vyvařila se jedna dírka v podlaze :lol:

 

a jako poslední přišlo na řadu lakování ;) ještě chybí nárazníky, kapota a lišty a bude to komplet.. jinak barva je hnědá Mato, adaptéry zrcátek, anténa jsou v černým lesku.. do černý ještě přijdou torpéda (plasty pod stěračema), stěrače, zadní "difuzor".. byl zavařen zadní znak, stěrač, zamračen výklenek pro RZ.. zahlazeny nárazníky, z kapoty odstraněny ostřikovače, maska bez znaku..

18022010052.jpg

23012010035.jpg

DSC00621.JPG

DSC00623.JPG

DSC00674.JPG

P1120300.JPG

P1120457.jpg

P1120566.jpg

P1120573.jpg

DSC00767.JPG

DSC00772.JPG

DSC00776.JPG

DSC00804.JPG

DSC00805.JPG

Odkaz ke komentáři

jakou bílou myslíš? tohle je auto, který 10 let vydrží :palec: a proto jsem to dělal.. zároveň to je auto, na kterým jsem se pořádně vyřádil :lol: ještě mě čeká koupit stavítko, vyměnit čepy, silentbloky, koupit větší trysky, odstranit chip - chci koupit jinou jednotku, nějaký pěkný 16" s límcem... :lol:

Odkaz ke komentáři

Petr81: ono taky trvalo než se dostal do tohodle stavu a ještě jak je vidět není hotovej.. jasný, podložky půjdou pryč, jen nějak nemám čas si to rozměřit a navrtat :lol: kdybych to tak mohl udělat v práci :D

 

škodik: lampy chci taky zatmavit, už jsem na to koukal na vw-clubu :)

 

ostatním díky za pochvaly :huh:

Odkaz ke komentáři

nadhera, jeste k tomu jeden z tech poslednih modelu. Krasa. A ta barva take i gdyz ta puvodni je pro trojkoveho golfa jedna z nejlepsih.

 

A co treba kola z nektereho noveho koncernoveho auta (4, bora, octa, fabie), nebo pola, nejake petipaprskove treba, krasne stribrne, zrcatka z G4, do svetel xenony, zatmavit okna, proste udelat si takovej facelift ala doma. Podle mne jednoznacne nejlepsi uprava golfiku.

 

A v interieru se da take udelat hodne, nevym jake mas sedacky ale predpokladam ze GT ma ty sportovnejsi, cerne s tema cerveno-modrima motivama na stredeh ze? Volant z G4, radicka, proste takove podmlazovani, protoze jsi na krasne ceste udelat z toho bombu - osobne bych to urcite nekazil limcovyma kolama, kazdej druhej G3 je ma.

 

Todle jsou jenom napady dle miho, ne znamena ze kritizuju nebo ze vnucuji Te delat takto. Ale zboznuju todle auto a rad bych videl jedno udelane pekne poradne.

Odkaz ke komentáři

jj, je to po FL :palec: kola budou rozhodně límce, tomuhle auto prostě sednou, nic jinýho se mi na golfech 3 nelíbí.. zrcátka měly být původně z Octy, ale finance nedovolily, tak uvidíme časem :D xeny určitě ne, na HIDky sem alergickej ;) fólie na okna jsou v plánu..

 

na interiér už mám taky plány, sedáky z OIRS nebo z GIV recara ale v látce, černou stropnici a plasty, tak nějak to celý zkombinovat do hnědo-černý, tak jako je exteriér ;) introš bude 100% až příští rok.. ještě musím zrepásnout motor a podvozek :) motor dost čoudí za studena - nejspíš pístní kroužky, přitom nechám srovnat hlavu, dáme větší trysky, plně průchozí výfuk... :D

Odkaz ke komentáři

HIDky nepatřej ani do čočky :) je to prasárna - radši koupím Osram Nightbreaker žárovky :D

 

kola si nadhodil správný :palec: buď ty, nebo bych chtěl Keskin KT1 nebo KT5.. Případně Brocky.. nejlepší by byly Schmidty, ale ty sou spíš v 15" :-(

 

to jsou správný kolečka a pořádně ho složit :D

73xg.jpg

3779370783_7e65d577e6_b.jpg

Odkaz ke komentáři
No konečně si ho sem taky hodil. :) Jo, už to konečně vypadá jako auto, jen je to pořád nezvykle nakoplý. ;) ;) :D

 

Btw. jaká byla dovča?

 

hele neprovokuj ty s nakopnutou Fabčou :palec: až budou prachy na podvozek, tak se koupí, teď se řeší důležitější věci :D

 

dovča byla krátká :D uvidíme se snad v sobotu :D

Odkaz ke komentáři

za me osobne vse nechat origo popucovat, snizit , dat poradny kolesa a bude to mrda jo a jeste vyvareni lsit to je zaklad :lol: peto jsem moc zvedavyyy , ale urco to bude mrda jak hrom. stihnes to do OC?

 

tY fotky jsou masaker to se me desne libi. mit love poridim takovou lestenku do garaze na vikendy. ty limce jednoznacne peto sednou nejlepe... a vem siroky jak krava a guma at je obtahla .... budes to mit fakt pekny... ty sedaky taky, ale mozna nebudou lepsi ty z golfa IV?

Upraveno uživatelem burek
Odkaz ke komentáři
za me osobne vse nechat origo popucovat, snizit , dat poradny kolesa a bude to mrda jo a jeste vyvareni lsit to je zaklad :) peto jsem moc zvedavyyy , ale urco to bude mrda jak hrom. stihnes to do OC?

 

tY fotky jsou masaker to se me desne libi. mit love poridim takovou lestenku do garaze na vikendy. ty limce jednoznacne peto sednou nejlepe... a vem siroky jak krava a guma at je obtahla .... budes to mit fakt pekny... ty sedaky taky, ale mozna nebudou lepsi ty z golfa IV?

 

origo už to nebude :smich: jsou zavařený nárazníky, odstraněn stěrač, VW znak a přimračená RZ na 5.vratech, zavařený ostřiky v kapotě... :smich: lišty jsem chtěl nechat, líbí se mi tam - když se zavaří, tak vznikne hrozně velká divná plocha.. tohle je u octávky líp vyřešený no.. do OC bych rád měl aspoň sníženo a kola - jestli bude něco v nabídce.., introš nebude 100% podle mých představ.. jj, sedáky budou určo lepší z GIV, ty z OIRS by se musely dát přešít..

 

chjetjov: díky pane :) pořád uháním kámoše, aby už dodělal ty nárazáky :lol:

Odkaz ke komentáři
origo už to nebude :) jsou zavařený nárazníky, odstraněn stěrač, VW znak a přimračená RZ na 5.vratech, zavařený ostřiky v kapotě... :smich: lišty jsem chtěl nechat, líbí se mi tam - když se zavaří, tak vznikne hrozně velká divná plocha.. tohle je u octávky líp vyřešený no.. do OC bych rád měl aspoň sníženo a kola - jestli bude něco v nabídce.., introš nebude 100% podle mých představ.. jj, sedáky budou určo lepší z GIV, ty z OIRS by se musely dát přešít..

 

chjetjov: díky pane :) pořád uháním kámoše, aby už dodělal ty nárazáky :lol:

jo to jo ze to origo nebude ja to ymslel tak nedavat mracitka atd.... proste zavarit snizit, dat kola sedadla a bude to mrda jak svina.... jsme moc zvedavy peto...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...