Tiesto Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 (upraveno) Ahoj, to je moje Magic car. Sice mám káru už třetí měsíc, ale nějaký fotky dávám sem až teď. Posouzení nechám na Vás :) Nevadí mi dobré ani špatné názory :lool: Nejsem žádnej přehnanej tuner, ale něco se s ní udělat muselo :-) Takle jsem ji dostal ... a takle trochu pomazlil ... Upraveno Duben 8, 2011 uživatelem Tiesto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Mě se libí :lool: vypada agresivně a to ja rad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Pěkně jsi si s ní pohrál. Jiná kola budou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 doladit časem kolečka a pěkné :) ten bronz je folie nebo přímo lak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Zdarec, tak vidim ze vybavicka dost dobra, poladeny taky pekne, ale jak rikaji kluci opatrne ja reknu na plnou hubu, chce to kola, kola delaj auto a tvoje auto vypada dobre poladeny nic preplacanyho - ten pruh na kapote bych nemusel ale neni to nic nevzhlednyho takze proc ne, ale kola se k tomu fakt nehodi takze honem do nejblizsiho servisu a kolecka min 17" a nebo origo RS kola bude to mazel jak ma bejt. Prace na 3 mesice slusna pane, klobouk dolu. mej se a drzim palce a tesim se na novy kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 jak píšou kluci, jiný kola, trošku složit k zemi a bude to pěkná kára :lool: jo a sundat ten pruh na kapotě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 jak už tady padlo.. tak kola určitě! nejlépe do barvy pruhu a střechy.. pak bych ten pruh nechal.. líbí se mi ty světla.. to jsou DEPO? ke grafitce by mi taky seděli.. jinak krásná práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Hodně pěkná kára, ten pruh na kapotě je zvláštní, ale vkusnej, tak že proč ne... Ta maska bez znaku se dá koupit nebo to je nějak upravovaný, taky by se mi šikla... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Hodně pěkná kára, ten pruh na kapotě je zvláštní, ale vkusnej, tak že proč ne... Ta maska bez znaku se dá koupit nebo to je nějak upravovaný, taky by se mi šikla... :D maska se da koupit zde už na ní par dní čekam :) http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-ii/spo...ka-bez-znaku-lw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 maska se da koupit zde už na ní par dní čekam http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-ii/spo...ka-bez-znaku-lw Tak to je mazec... A ani bych jí už nemusel lakovat, jak tak na ní koukám, že je černá... Díky moc... :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Tak to je mazec... A ani bych jí už nemusel lakovat, jak tak na ní koukám, že je černá... Díky moc... :) nemaš zač.Ja už po ni koukal dlouho a ted jsem prodal tu milotec a objednal tuto.vypada suprově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 (upraveno) Přátelé, díky za ohlasy... pro vaši informaci kola samozřejmě budou Je to asi poslední věc z exterieru, kterou budu řešit :-) V plánu mám leštěný 18". O kolech v barvě střechy jsem také přemýšlel..uvidíme.. jinak ta bronzová barva je všude opravdu lak. Maska se dá takle koupit, jak již bylo zmíněno a světla jsou s čočkou homologovaný ... DEPO ne... taky od Kopacka... :) Upraveno Červenec 28, 2010 uživatelem Tiesto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 hezkýýý,taky se mi moc líbí :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Srpen 12, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 Zdravim, máš ji moc pěknou a to jsem ji mohl dneska vidět i naživo. Sem tě potkal v duchcově dneska - fakt moc pěkná ty si tady někde místní ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Pohybuju se v Teplicích nebo v Ústí... Jinak letos jsem se rozhodl nový 18" kola nekupovat... koupil jsem funglovky zimáky radši a doladil motor... Takže příští rok nový 18" + jiný komplet interier 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Tak nový kolečka na období sluníčka jsou již nějaký ten pátek doma :D Nakonec jsem nevymýšlel žádné blbosti a zvolil kvalitu a vkus :lool: Nehledě na to, že i cena mě pomohla :D Jsou fungl nový (kola i pneu). A že já Vás budu napínat až do přezutí, jaký kolečka to vlastně jsou? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Únor 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 Já už chci teplooo :D už chci přezout, ať to trochu vypadá :( Tohle počasí mi už se*e :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 :D Masakr !! :( :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Únor 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 :D Masakr !! :( :o Dík :lool: bude až na kolech :D Jsem jak malej kluk no :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 A jaké máš ty kolesa ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Únor 27, 2011 Sdílet Odesláno Únor 27, 2011 (upraveno) no to by aj mna zaujimalo ale inac mne sa paci fest ten pruh na kapote aj ako to je zladene s trechou a radsej aspon moj nazor by som dal do farby brzdove strmene take ako mas ten pruh a kola neake pekne lestene alebo take biele DOTZ Shurikane alebo 2pac by neboli odveci inac pekna kara prajem vela stastnych km Upraveno Březen 25, 2011 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 (upraveno) Dnes přezuto Upraveno Duben 8, 2011 uživatelem Tiesto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 pekne ked vidim ako vsetci prezuvaju tak sa uz tesim na tie moje 18-ky cim dalej tym viac :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Proc je to tak vysoko proboha? To ma paket pro spatne cesty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Proc je to tak vysoko proboha? To ma paket pro spatne cesty? Protože má origo podvozek bez úprav :-) Jediná možnost, je štelovák. Ale to až budou $ :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Chapu, ze ma origo podvozek, ale tohle se mi zda nejak mooc vysoko.. Koukal si do servisky, jaky mas kod podvozku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 toto bude podľa mňa vyšší paket, séria nie je až tak vysoko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 (upraveno) no to je pravda veru je to nejak vysoko ale sranda ze ked som porovnal prve fotky s tymi poslednymi tak sa mi to na tych prvych zda nizsie pred tym ako si to fotil si sa bol niekde previest alebo si prezul a odfotil ?? Upraveno Březen 25, 2011 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tiesto Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Podvozek je sériový... co patří na tuto O II 1.6 FSI. Nedával jsem nic neorigo. A přezul jsem a hned vyfotil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 cus hele zvlastni mam tu samou FSI OII a takhle seriove sem to nahore nemel.. ted -3 cisla a je to lepsi... nechci ti sem davat fotky... nechci ti to zasirat.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.