vittorio Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Ikonku člena OctaviaClubu ziskate tak, ze si o ni zde reknete Nekdy ji nastavime automaticky, při procházení nových registrací a při úpravách fóra.Samozrejme musite byt radnym clenem OctaviaClubu a mit zaplacene vsechny poplatky Členem se můžete stát zde: http://www.octaviaclub.cz/registrace.htmlIKONKY SE PŘIDÁVÁJÍ VĚTŠINOU O VÍKENDECH TEDY POKUD O NI ZAŽÁDÁTE V PONDĚLÍ A ADMIN, KTERÝ NA TO MÁ OPRÁVNĚNÍ NEBUDE ZROVNA NA FORU, PROSÍME O STRPENÍ DO NEJBLIZSÍHO VÍKENDU. Diky Kdyz pak ikonku nastavime, zadosti po case hromadne smazeme IKONKA OCTAVIACLUBU VAS OPRAVNUJE K VYHODAM CLENSTVI TADY NA FORU:- ZPRISTUPNENI NEVIDITELNE SEKCE "JEN PRO CLENY"- ZVETSENI SCHRANKY PRO SOUKROME ZPRAVY- ZVETSENI LIMITU NAHRAVANYCH PRILOH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mácal Odesláno Březen 8, 2019 Sdílet Odesláno Březen 8, 2019 Zdravím. Stal jsem se členem Octavia clubu. Z tohoto titulu žádám správce o nastavení klubové ikony v mém profilu. Děkuji předem a jsem s pozdravem Škodě zdar, Octavii zvlášť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 8, 2019 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2019 hotovo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jimi Odesláno Březen 12, 2019 Sdílet Odesláno Březen 12, 2019 Dobrý den,já bych si také jednu vzal. :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TaMan Odesláno Březen 21, 2019 Sdílet Odesláno Březen 21, 2019 Také poprosím, díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukasenko Odesláno Březen 31, 2019 Sdílet Odesláno Březen 31, 2019 Dobry den,tiez som sa stal cleno Octavia clubu,tak by som Vas rad porosil o nastavenie klubovej ikony v mojom profile s pozdravom a dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 10, 2019 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2019 hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.