Guest bourecz Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Mám Octavii II 1.2 TSI r.v.2010. Při delší jízdě se zcela nahodile ozve 3x za sebou tlumené pípnutí (varovný gong?). Žádná kontrolka nesvítí. Vše se opakuje nepříjemně často po celou dobu jízdy. Někde psali, že to může dělat rádio. Zkoušel jsem měnit jeho nastavení, dokonce jsem ho i vypnul, ale problém nezmizel. Znervózňuje to při jízdě!! V servisu na diagnostice nic nezjistili. Problém se projevuje občas, bez zjevné příčiny a zcela nezávisle na stylu a způsobu jízdy. (pásy mám zapnuté to je úplně jiný zvuk). Žádná kontrolka!!! Auto je nové. V servisu mi nevěří. Problém je, že to lze jen těžko předvést. Když jezdím doma po městě, tak je to v pohodě. Jen u delších jízd. Nikdo neporadí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 no priste zapnout aspon nahravani videa na mobilu, aby servis mel neco kdyz neveri, ale samozrejmne ze je to o tom abych to chteli zacit resit. Bohuzel ale pricina me nenapada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 nektery auta pipaj pri prekroceni rychlosti tak jak to delaji navigace, ale pochybuju ze to octava ma a kdyby tak by to snad vedeli v servisu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bourecz Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Kontrolu rychlosti v servisu vyloučili. Tu prý auto nemá. Kromě toho mi to dělá třeba i při 40 km/h. Kdybych nenašel asi dva podobně postihnuté lidičky v jiných fórech (taky bez řešení), tak bych si myslel, že snad blouzním. :) Ale mám na to svědky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 upozorneni prekroceni rychlosti se da nastavit na maxidotu ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 áno Michale, na MaxiDote sa to dá nastaviť, ale keď prekročíš nastavenú rýchlosť tak to MaxiDot aj vypíše že bola prekročená rýchlosť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 tj pravda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Musíš vypozorovat odkud ten zvuk jde, jestli z reproduktorů, budíků,.... A být v pozoru když se něco ozve a natočit to mobilem nebo něčím podobným. Já jsem takhle musel natáčet blikající maxidot, pak jsem jim to ukázal ve Škodovce, vyměnili budíky a i video poslali do Boleslavi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 (upraveno) Hele a nepípá ti rádio, protože máš zapnutý upozornění na dopravní vysílání (Traffic, nebo něco na RDS)? Nebo něco podobnýho? Upraveno Srpen 2, 2010 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Píšeš při delší jízdě, jak dlouhé? Třeba i A8 mi po dvou hodinách zapípala, že bych měl dát pauzu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Tohle ale nejni A8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 taky to pípá když klesne venkovní teplota na 4ºC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Srpen 2, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2010 Aha Audi už není koncern? Sorry uteklo mi to. :palec: Chipmanne ptal se co by to mohlo být, napsal jsem pípání po určité době jízdy, pro zdůraznění jsem napsal, že jsem měl tuto funkci na koncernovém autě... Nevidím na tom žádný důvod k tvému komentáři, stačí aby se ozval sám a napsal ano může to být po nějakém časovém úseku, nebo ne pípá to nepravidelně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bourecz Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 U rádia jsem zkoušel vypínat různé jeho funkce. (Mimochodem tolik možností tam zase není). TP nemam zapnuté. Pořád mi to dělá! Zkoušel jsem rádio při výskytu gongu i vypnout, ale pořád to gongá. Delší jízdou myslím mimo okruh bydliště. Když jezdím po městě nebo do práce, je to v pohodě. (vše v obci - HK). Když vyjedu mimo města začne to zpravidla tak po cca 40-60 km, ale ne vždy . Nemá to žádnou logiku. To jsem zkoumal. Ať jedu pomalu, nebo rychle. Kdybych nečetl podobné dotazy na fóru "škodahome", tak si myslím, že magořím. Zatím všude bez konkrétní odpovědi. Na zítra jsem objednaný znovu servisu, ale moc si od toho neslibuji, když jsem sledoval jejich reakce při objednávání. Dost mě to znervozňuje při jízdě! A úplně vypnout gong prý podle servisu taky nejde!!! A teplota pod 4st. už dlouho nebyla. Zatím děkuji všem zúčastněným za snahu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Aha Audi už není koncern? Sorry uteklo mi to. :) ;) Chipmanne ptal se co by to mohlo být, napsal jsem pípání po určité době jízdy, pro zdůraznění jsem napsal, že jsem měl tuto funkci na koncernovém autě... Nevidím na tom žádný důvod k tvému komentáři, stačí aby se ozval sám a napsal ano může to být po nějakém časovém úseku, nebo ne pípá to nepravidelně... Klídek klídek nechápu proč tak jančíš :) o nic nešlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 To je tady samá záhada, jsem zvědavý na rozluštění... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bourecz Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Problém je zdá se vyřešen. Značkový servis mi po konzultacích s výrobcem (zaslali do MB vybrané naměřené hodnoty) vyměnil panel přístrojů. Zkoušel jsem to projet (cca 60 km) a vypadá to OK. Bližší info mi v servisu nesdělili. Původní panel prý posílají výrobci k analýze. Takže asi tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.