funaki Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 (upraveno) Tak vám taky představim ten můj škopek Je to TDíčko 81kW, rv 2000, teď má najeto 195 tis. a něco, koupena v listopadu 2009 za 130 tis, a od té doby postupně vylepšuji apod. Když jsem jí koupil tak vzhledově nebyla nic moc, byla chudák špinavá na gumách 215/55/R15 (zajímavej rozměr), předemnou jí měl chlápek z ČR ale původem je z německa. Výbava: Climatronic, všechny okna v elektrice, dálkovej centrál, park. senzory, závěs, sedačky - výhřev, airbagy, obě výšk. stavitelné, bederky, zadní loketka, přední loketka, audo v základu, jinak mě už nic nenapadá. Když jsem ji koupil, nechal jsem vyčistit sedačky a koberec, koupil jsem nový zimáky a obul je na původní hliníky, plechy jsem prodal. Vyměněny rozvody, všechny filtry, olej a kapaliny, přední kotouče a desky a pak další maličkosti jako např. novou roletu a vanu do kufru, gumové koberce, origo stěrače, nová loketka atd. V zimě mi ještě praskla pružina vepředu, takže jsem vyměnil oba tlumiče i péra, už jsem do ní nasypal celkem dost ale sypu dál ;) . Na jaro jsem koupil 16" spidery a obul je do Dunlop SP SPORT 01 205/55 (mimochodem na bazaru je prodávám) chtěl bych 17ky. Nasadil nárazník z RSa, na prdel křidýlko a kvůli němu jsem musel vyměnit i anténu protože mi o něj drhnul prut. Nedávno jsem měnil šedej interiér za černej, akorát sedačky mám zatím původní ale ty budu měnit buď za RSový nebo je nechám přečalounit, taky plánuju výměnu podvozku, tříramínko z OII, novou řadičku a další. Teď přidám nějaký fotky, jak jsem jí koupil a další etapy vývoje: ty koberce na pátý fotce jsou zasraný protože bylo hnusný počasí jinak si ji udržuju :) Upraveno Srpen 3, 2010 uživatelem funaki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 moc pekna pane :)at se ti dari v dalsich upravach mas hezky naslapnuto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 ahoj,hezký combík ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Dik, hlavně aby byly prachy a auto vydrželo, a hlavně abych jednou nepřišel a nezjistil že je fuč ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 tak teda vítej mezi náma pěknej stěhovák ;) přestavbu na face sem si taky dost užil takže držim palce a aby si nezjistil že je fuč tak pořid alarm a ještě nějakej tajnej vypínač at to maj ty lumpové složitější a jdou zas o auto vedle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Pěkná pěkná koukám stejně bíle interier jako já a pár dalších tady už ;) ... ale tak proč ne vždyt je to pěkný :) Tak pokračuj dál a at ti dobře slouží a stojí vždy tam kde ji necháš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tregi Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Krásný autíčko, ať slouží a hodně štěstí při dalších úpravách ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 pekný kočár , prajem veľa šťastných kilometrov a kopec chuti do ďalších úprav, s ktorými sa s nami dúfam podelíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Vítej zde a plno bezpečných km... Další interiér do bíla...hmmm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 3, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2010 Hmmm pane pěkný kočárek :P Ať ti slouží jak má a mnoho šťastných km :P Kolegáčku ta anténa je pouze kryt nabo je to plnohodnotná anténa? Pokud ano, kde jsi ji sehnal mám stejný problém,křídlo láme anténu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 Vítej a taky přeji ať Ti slouží ještě hodně dlouho jak budeš potřebovat. Ten interiér je moc zajímavý, já přemýšlím o tom samém, ale ve stříbrné barvě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 čermi - tajnej vypínač je, a ještě mám jednu vychytávku ale tu tady říkat radši nebudu :D hipi - no ještě asi přijdou bílý kola a černo bílý sedačky takže takový black&white Chipsa - s tebou jsem přece už o tom bílim mluvil u tebe ve vlákně :lool: Živočich7007 - je to plnohodnotná anténa http://www.stualarm.cz/produkt/67551-stres...m-fm-antena-mb/ , maj tam i typ audi-vw ale tahle se mi líbila víc Noac - no já se bál že ta bílá tam bude hodně svítit ale až budou tapecáky, sedačky a kola tak se to ztratí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 Hmmm pane pěkný kočárek :lool: Ať ti slouží jak má a mnoho šťastných km :D Kolegáčku ta anténa je pouze kryt nabo je to plnohodnotná anténa? Pokud ano, kde jsi ji sehnal mám stejný problém,křídlo láme anténu :D jo akrát jsem si musel vyměnit konektor, protože tenhle byl jinej než na původní anténě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 jo akrát jsem si musel vyměnit konektor, protože tenhle byl jinej než na původní anténě Dííkes pane kolego :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 (upraveno) tak jsem prodal spidery a rozhoduju se mezi těmahle: tak poraďte Upraveno Srpen 7, 2010 uživatelem funaki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 moc fajny ten žralok ale škoda že AM/FM signál je omezeny ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 to je pravda, je to hodně znát, ale já stejně většinou poslouchám jen CD, rádia mám dost z práce. Ale hlavně mi šlo o to, aby se nešmrdlal ten prut o křídlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 No čoveče ani nevím, jaký kola bych tam dal, mě v tom hodně pomohl VT, abych viděl, jak to vypadá. Třeba první nebo prostřední? Fakt nevim no, to jsem Ti poradil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Za mne ty napravo!!! Jinak tu antenu jsem zavrhl díky tomu omezení v příjmu,ale děkuji za ochotu!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 No čoveče ani nevím, jaký kola bych tam dal, mě v tom hodně pomohl VT, abych viděl, jak to vypadá. Třeba první nebo prostřední? Fakt nevim no, to jsem Ti poradil :) :) :) :P :P :) za mě ani jedny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Dal bych ty první DOTZ s límcem a paprskama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Za mě taky ani jedny, i když Tobě by se hodili asi nějaký ty bílý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 asi půjdu do těch prvích bílejch, ale dík za názory, doufám že to nebude moc svítit ale stejně, párkrát zabrzdím a budou šedý :D mimochodem dneska jsem přišel k autu a někdo mi odrbal nárazník :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2010 co? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 13, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Dej ty Braidy od Martypa ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 já už mám ale 17" gumy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 tak dneska jsem už nainstaloval nový kola, první rychlá fotka na "nakopnutý koze" :) už je jasný že musim příští měsíc snižovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 tak dneska jsem už nainstaloval nový kola, první rychlá fotka na "nakopnutý koze" ;) už je jasný že musim příští měsíc snižovat :) To chce určo dolů, ak to bude vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 souhlasím,chce to rozhodně k zemi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 (upraveno) akorát jsem z těch kol takovej nějakej rozladěnej pže mi dneska kámoš řekl že to jsou kola spíš na golfa než na koktu tak nevim a ještě nevim jakej ten podvozek: weitec nebo KW ?? Upraveno Srpen 23, 2010 uživatelem funaki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.